11 lokakuuta, 2013

Kysely

Kerroinkin jo aiemmin ohimennen, että tänä vuonna en osallistu Wanhan Sataman Naisten joulumessuille. Ajattelin silti tehdä pienen täydennyksen kauppaani joulua silmälläpitäen ja tähän tarvitsisin ja toivoisin teiltä apua. Mitä haluaisitte sinne myyntiin? 

Blogin sivupalkista löytyy kysely. Voit vastata useampaan kuin yhteen vaihtoehtoon. Voit myös halutessasi kommentoida valintaasi tämän postauksen alle. Saatan palkita yhden kyselyyn vastanneista kommentoijista pienellä yllärillä. ;)









17 kommenttia:

  1. Ihania värejä tuotteissasi!
    Avainkaulanauhoja ja heijastimia :)

    Krista Koo

    VastaaPoista
  2. Olen jo pitkään haaveillut aikuisten tossuista. Ehkäpä tänä jouluna... ;)

    VastaaPoista
  3. Noita pöllöavaimenperiä voisi lähteä tilaukseen!

    VastaaPoista
  4. Nuo pöllöavaimenperät on aivan ihania!!! Samoin pienet pussukat :)

    VastaaPoista
  5. Koska tossut on minulle tulossa, niin toivoisin pehmoleluja ja tytöille hameita. :-)

    VastaaPoista
  6. tossut ja pussukat on ihania.pimu

    VastaaPoista
  7. Tyynynpäällinen, pehmolelu, hiuskoristeet, korut... Kiva sitten nähdä mitä ihanaa taas keksit :)

    VastaaPoista
  8. Joitain hauskoja/värikkäitä kasseja tytöille tai äideille. Myös ihan vauvoille olisi kiva olla jotain pientä, pipo tai ruokalappu yms. Sun tekemät jutut on kyl aina syötävän ihania :)

    VastaaPoista
  9. Aikuisten tossut kokoa 40 joustavalla kuminauhalla. 0:-)

    VastaaPoista
  10. Sulla on niin ihania juttuja ja ihana tyyli.Pussukoita,heijastimia,kännykkäpusseja,pehmoleluja,pehmohelistimiä vauvalle,tyynynpäällisiä,kasseja,avaimenperiä,kangassydämiä,viirinauhoja,joulukuusenkoristeita,huiveja,sellasia vauvan kuolaliinoja (kolmioita,jotka takaa tarralla kiinni),kangaspussukoita joita vois käyttää lahjojen paketointiin jne.Kaikkea tuollaista mitä vois antaa lahjoiksi kun omat ompelutaidot on "plus miinus nolla" ja haluis kuitenkin antaa uniikkia,käsintehtyä! -lahjoja rakastava-

    VastaaPoista
  11. Lapsille on helppoa keksiä lahjoja, niitä tulee tehtyä itsekin. Aikuiselle kaipaan uusia kivoja uniikkeja juttuja.. Erilaiset kassit olisivat myös kivoja..

    VastaaPoista
  12. Aikuisten tossuja, lasten tossuja ja tyttösille hamosia! Oletko Tampereen Kädentaidot messuilla myymässä? Jos et niin pitää tehdä tilaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole missään messuilla näillä näkymin. Toivottavasti saan tehtyä verkkokauppaan kaikkea kivaa lahjoiksi soveltuvaa. :) Aika tuntuu olevan nykyään niin kortilla, mutta olen kyllä jo aloittanut.. ;)

      Poista
  13. Voi apua! Mistäköhän olin sellaisen ajatuksen saanut päähäni että olet siellä :) jos otat tossutilauksia vastaan niin voisin jo latoa, heh! Ymmärrän myös jos aika on kortilla ja et ehdi kaikkea toteuttaa.. Olen ollut niin tyytyväinen tossukauppoihini aiemmilta vuosilta. Ja tuo vaaleanpunainen pöllöavaimenperä taitaa olla minulla käytössä, ellei tuo ole jokin ihan uusi tulokas.

    VastaaPoista
  14. Erilaisia pussukoita, vetskarillisia ja avoinaisia...

    VastaaPoista
  15. Tossuja joka koossa, pussukoita ihanuuksia...

    VastaaPoista
  16. Vastasin että tossukoita lapsille, mutta ois kyl ihana saada itellekkin samanlaiset mutta liekkö teet ihan koossa 43 tossuja :D Ja pussukatkin on ihania <3 Varsinkin tuo karhupussukka kuvissa.

    VastaaPoista