30 toukokuuta, 2013

Tapetti-ilottelua

Mä hullaannuin Niinan tekemään huoneeseen niin paljon, että kaivelin inspiraatiokuvia internetin ihmemaasta tällä kertaa tapettien muodossa. Laitanpa niitä tännekin, jos joku muukin sais näistä virtaa. :)

Aurinkoista päivää!

Lähteenä toimi Pinterest. Ainakin osa kuvista on Retro Villan ja Pip studion.



 








I fell so deeply in love with the room Niina had designed that i had to search for some inspiration pics all over the web. This time i focused on wallpapers. Maybe you´ll enjoy these too. :)

Sunny greetings!

My source was Pinterest, but i know that at least some pics are from Retro Villa and Pip studio.

7 kommenttia:

  1. ♥ jep! siis niiiin ihania että!!!!

    VastaaPoista
  2. Oi, onpa upeita! Ja ihanan kesäisiä :)

    VastaaPoista
  3. AAAAAA OOOOO Tahooooon! :D

    VastaaPoista
  4. Ompa ihania tapetteja ihan jokainen. Taisit nyt saada meikäläiseen tapetoimisinspiksen - nimittäin pikkuruinen vessamme kaipaisi jotain uudistusta. Kylpyhuone on jo laitettu kuntoon, mutta pikku vessa on surkean näköinen. Tapettia ja puolipaneelia ja jotain kirkasta väriä - siinä ratkaisu surkeuden poistamiseen. Sulle on pikku haaste mun Nuppu Home blogissa :-)

    VastaaPoista
  5. Niin voimakkaita ja ihania! Mulla on tapetinmietintä akuuttina päällä kun tuo lastenhuone on remontissa. Mutta tällä hetkellä vahvimpana vaihtoehtona on tapetin tekeminen itse! Saas nähdä tuleeko valmista ;D. Kiitos noista värisuihkuista!

    VastaaPoista
  6. Yhyy, voi kun saisi tapetoida/maalata täällä :'( Niin ihania <3

    VastaaPoista