17 toukokuuta, 2013

Eka kone ♡

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kirjoittaneille! 
Olen kiitollinen, että luette ja kerrotte mielipiteitänne ja ajatuksianne täällä.

Meillä kävi tuuri pari viikkoa sitten. Otin osaa Lavian Annan ilmoitukseen, jossa hän päätti luopua kauniista Bettystä. Kommenttikenttään sai vapaasti kertoa, miksi Betty sopisi juuri sinun kotiin. Me sitten Islan kanssa oltiin super onnekkaita voittajia! Isla sai Bettystä mahtavan 6-vuotislahjan. Kiitos!! Suloisin kone, mitä kauneimmassa paketissa. 

Bettyä nähdään täällä varmasti myös jatkossa. Se on ihana.

P.s. Ei, Islalla ei ole kastimerkkiä otsassa. Tyttö vain päätti länttää leiman keskelle otsaansa. :D


We got lucky about two weeks ago. Lavian Anna was giving away this gorgeous little children´s sewing machine and all we had to do, was leave a comment why we would be the best new home for her. We won with our comment and Isla got the perfect add to her birthday presents! The cutest machine in the prettiest box! Thank you so much!!

You will surely be seeing more of Betty here every now and then. We love her! 

P.s. If you´re wondering about the red mark in Isla´s forehead, that´s a stamp mark. For some reason she decided to stamp herself in the forehead. :D

7 kommenttia:

 1. Www, miten upea lahja! Näkee tyttäresi ilmeistä ja eleistä, että hän rakastaa sitä jo nyt. Taidat saada seuraa ompelupöydälle ;-)

  VastaaPoista
 2. Tuli kyllä oikeaan osoitteeseen kone :)
  Ja täälläkin on välillä leimoja tytöllä milloin missäkin - meinaa äippä vallan hermostua, kun on käsivarret ja kasvotkin "tatskoilla"....

  VastaaPoista
 3. Juu, ihana Betty pääsee varmasti koviin hommiin teillä, jos tyttö yhtään äitiinsä tulee :). Oon uudehko lukijasi ja myös "värimaanikko", yritän tosinaan vähän hillitä omaa makuani mutta huonolla menestyksellä. Ja siksipä tännekin eksyy aina kuitenkin nautiskelemaan värikylvyistä:), kiitos! p.s mahtava toi tanssiva kaavamalli, hah, osaatko ite tehdä tuollaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä suotta hillitse sitä omaa makuasi! Värit on just cool. :) En osaa tehdä mitään nettitaikoja, löysin ton yhdestä ulkolaisesta blogista joka oli taas löytänyt sen jostain liikkuvien kuvien pankista. Laitoin tähän alkuun sen lähteen, mutta sit alko taas paukkuu sitä robottispämmiä niin paljon, että otin pois. Mutta hauska se on munkin mielestä. :)
   Kävin sun blogissa, näytti kivalta ja kotoisalta. :)

   Poista
 4. No kyllä värit on munkin elämän suola! Toisinaan vaan oon huomannu, että koska mun elämä on niin hektistä ja aistit täynnä kaikkee, lasten tuottamaa lähinnä, tuntuu että elinympäristön tekeminen seesteiseksi saattaisi rauhoittaa mua. Ja siksi välillä koetan tietoisesti olla laittamatta niitä kirjavimpia tapetteja vaikka ne ihanat olisikin ym.. Mutta en mä pääse ihanista väreistä silti eroon ja hyvä niin! Ja kiitos kehuista ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista
 5. Hienoa että paketti tuli ilmeisen ehjänä perille. Olipa kiva nähdä nämä kuvat - parempaa vastaanottoa ei Betty olisi voinutkaan saada :)

  VastaaPoista