05 toukokuuta, 2013

♡ Isla 6 v.♡

Meillä on tosiaankin juhlittu tämä viikonloppu! Perjantaina oli kaverisynttärit ja tänään "oikeat" juhlat. Mä ylitin itseni saamalla kaikki ajoissa valmiiksi tällä kertaa. Isla riehui ja nautti juhlistaan. Nähtiin pitkästä aikaa rakkaita ystäviä ja sukulaisia. Hyvä päivä. Kakku meni kokonaan, mutta onneksi jotain rääppiäisiä jäi. Mä siirryn niiden kimppuun nyt. 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa! :)We have sooo partied this weekend. On Friday Isla had her friend-birthday and tosay she had "the real one". I overdid myself this time by getting everything done in time. Isla had so much fun and enjoyed her party and all the gifts she got. We saw some dear friends and relatives we haven´t seen in a long time. This was a good day. There´s no cake keft, but fortunately there are some leftovers that i´ll go to now.

Have a chill out Sunday my friends! :)

9 kommenttia:

 1. Onnea tosi kauniille 6-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Islalle, joka on niin kaunis ja kuvauksellinen, että oikein häkeltyy välillä, kun neiti on linssin edessä. Isla-nimi oli meidän neidillä myös suosikkilistalla ja samoja kirjaimia nimeen päätyikin...

  VastaaPoista
 3. Synttarionnittelut sankarille! :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniit tarjoomiset, koristelut ja itse sankari prinsessa :)!!Paljon onnea!

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniisti olette taas koristelleet. Me tehtiin noita samoja silkkipaperipilviä (kukkiahan ne on mut neiti 4v oli sitä mieltä, että ne on pilviä) vappuna. Ihania tuli. :)

  VastaaPoista
 6. Pöytäliinat olisi kuitenkin voinut silittää ;o)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivoista sanoistanne! Kovin olen ylpeä pienestä prinsessastani. :)

  Norppastiina: Noi kukat on NIIN ihania ja ihanan helppoja tehdä myös. Meillä koko kimppu on nyt parvekkeella koristuksena. :)

  Anonyymi: Höpö höpö. Ihan hyvät oli ja hyvin otti sotkutkin vastaan. Mä en silitä pöytäliinoja. Jääköön se homma sisustussuunnittelijoille ja niille joille se on tärkeää. Mulle ei oo. :)

  VastaaPoista
 8. Onnea pikkuprinsessalle!!!

  VastaaPoista
 9. Ihanat pompulakuvat (pompomit, mekon ruusut ja kenkien pallerot)! Onnittelut suloiselle Islalle!

  VastaaPoista