04 toukokuuta, 2013

Oma puhelinpussi

Mun on pitänyt tehdä itelleni joku suojapussi kännykälle siitä saakka, kun tän uuden puhelimen menin ostamaan (eli n. kolme kk sitten). On ollut niin paljon muita hommia etten ole saanut sitä aikaiseksi. Nyt kun mulla on yksi kännypussi-tilaus alla, ajattelin tehdä itselleni kokeeksi yhden mallin. Ihastuin sitten messuilta löytämiini kankaalle painettaviin kuvioihin niin, että päätin tehdä puhelinpusseista osan mun kevätkokoelmaa. Näitä siis tulossa muutama uniikki kappale piakkoin myyntiin. Tää on mun. ;)
I´ve been meaning to make myself a pouch for my phone ever since i bought that new fancy thing. I´ve been keeping myself so busy with everything else that it hasn´t come a priority for me but now, when i have one order for a phone pouch in - i thought i´d start by making myself a prototype. Since i absolutely fell in love with the iron-ons i found from the craft fair i couldn´t stop my factory and now i have some super cute phone pouches coming to my shop, soon! This one is mine. ;)

7 kommenttia:

 1. voi että miten ihania. upeita kangas- ja väriyhdistelmiä. ilmoitathan ajoissa kun laitat ne kauppaan, jotta ehtisin saada omani ennen kuin ne loppuu. tykkäisin tuosta pallokuviosta, jossa on pöllö :-)

  VastaaPoista
 2. <3 Oi miten magee. Kankaat, kuviot ja kaikki - täydellisen ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista! :)

  Nuppu home: Laitan tänne sit heti kyl infoo kun saan ne myyntiin. :)

  VastaaPoista