04 elokuuta, 2012

Uudet lippikset ja palstailua

Tänään kun oltiin tulossa kotiin kauppareissulta poikettiin meidän palstalla (joka siis on ihan matkan varrella). Nappailin samalla muutaman kuvan uusista lippiksistä. Alunperin norsulippiskin oli tarkoitettu Niksulle, mutta jostain syystä siitä tuli liian pussittava. Sopii mun mielestä paremmin Islalle. Kerrankin sain Islan innostumaan jostain mikä ei ole prinsessakamaa, joten jee siitä hyvästä! ;)

Toi tummanvihreäpohjainen kuviokangas Niksun toisessa lippiksessä tuli jonkun kangaspaketin mukana ja oon inhonnut sitä koko ajan. Siitä tuli ikäänkuin protolippis, mutta kappas vaan, istuu parhaiten. No, se itseasiassa näyttää tosi kivalta Niksun päässä. Joskus kankaat voi yllättää.

Palsta on täynnä vadelmia ja marjoja. Mustaherukat on kyllä tänä vuonna ollut tosi surkeita. Saa nähdä tuleeko niistä enää mitään. Onneksi on punaviinimarjoja ja pieni karviaispuska. Tein tänä kesänä meidän palstalle pienen hengailualueen jonka katoin oljilla. Siellä on ollut kiva istuskella evästämässä. :)

Pyörä jää aina tähän parkkiin ja laatikko toimii hyvänä maamerkkinä lapsille. Osaavat jo itsekseen suunnistaa polkua pitkin omalle maatilkulle. :)


Lantut on tänä vuonna ollut pienoinen pettymys (syytän rikkaruohojen valtausta sateiden jälkeen), mutta onneksi kaikkea muuta hyvää on saatu paljon, ja tullaan vielä saamaankin. Lapset on ottaneet tavaksi alkaa aina riehumaan kun ollaan lähdössä. Lensi taas uudet lippikset kaaressa ilmaan. ;)Mä oon tosi ylpeä mun lapsista. Se on korostunut entisestään kun päiväkoti alkoi. Vaikka ne on vielä niin pieniä, ne on silti tosi kilttejä ja hyvätapaisia (yleensä). Auttavat myös (yleensä) aina ilman, että tarvitsee edes pyytää. Ihanimmat kullanmuruseni.Too tired to translate. In short notice; i made these new caps for the kids. We also stopped by at our garden plot today. So here are some pics. :)

9 kommenttia:

 1. Mahtavia lippiksiä! Tsemppiä uuteen arkeen :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihana, iloinen blogi! Lisäsin sinut blogilistalleni,joten pääsen mukaan jatkossa päivittäin;-) kurkkasin kauppaasikin Etsyyn' tosi tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Hienoja lippiksiä ja voi miten avuliaita lapsia :)

  VastaaPoista
 4. Lippikset näyttää hyvinistuvilta!
  Ihanat nuo KAKSI alinta kuvaa. Lapset ovat tuossa vaiheessa niin ihanassa iässä. Yritän nauttia kynsin hampain meidän nuorimmaisesta - en haluaisi että hän kasvaisi yhtään :)
  kaksi jo kohta pesästä lentää, yhyy...

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Ihania lapsia! Ihania viljelyksiä! Ihania vaatteita...

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana blogi sulla on♥ Tulen lukijaksi!

  VastaaPoista
 7. Ihania lippiksiä! Ja niin kauniita kuvia taas. Mä tulen sulle oppiin joku päivä.
  ;)

  VastaaPoista
 8. Tosi mageet lippikset! Pidän erityisesti tuosta Niksun kuviolippiksestä!

  VastaaPoista
 9. Mun tekemä: Kiitos paljon! ♥

  Mrs. Jones: Kiitos vielä tätäkin kautta. Mahtavaa! :)

  Nuksu: Kiitti, ja niin kyllä ovat. Ihania murusia. :)

  KahviKaneli: Melkoisen hyvin istuvatkin, norsulippis nyt on vähän löysä, mut se ei niin haittaa ISlan päässä. :) Mä yritän nyt myös siemailla kaiken sisään tästä iästä. Ihanaa aikaa. Muakin kammottaa jo etukäteen miten nopeasti aika menee ja lapset kasvaa. Saispa tätä vaihetta pullotettua. ;)

  Riitta Sinikka: Kiitos, kiitos, kiitos ja kiitos! :)

  Sannu: Kiitos ja tosi kivaa että tykkäät! Tervetuloa! =) ♥

  Norppastiina: Kiitos kaunis! Ovelle sitten vaan koputtelemaan, tosin en tiiä osaanko mitään opettaa. :D

  Jenni: Eikös vaan! Siitä se poika itsekin tykkää, autoheppuja kun on. :)

  VastaaPoista