07 toukokuuta, 2011

Sankarityttö ♡

Huh heijaa, synttärit oli ja meni hurjassa vilskeessä. Kivaa oli, että kiitos vaan kaikille ystäville jotka tulivat meidän kanssa juhlimaan!! :)

Mekko onnistui aikas kivasti, ainoastaan olkaimista tuli liian pitkät ja ne sitten aamulla vielä lyhensin. Vieläkin olisi vähän lyhemmät saanut olla, mutta annoin olla nyt näin kun meinasi aika loppua kesken jo muutenkin (kuten mulla aina, koska olen maailman huonoin organisoija ja pilkon porkkanoita vielä siinä vaiheessa kun ihmiset alkaa saapumaan juhliin).

Pieni sankarini ei meinannut millään malttaa olla paikallaan, joten kuvat taas on mitä on, mutta saa näistä jonkin käsityksen mekosta. Kangas siis on englantilaisen Belle & Boon tuotantoa ja oon sen ostanut täältä. Ihan mielettömän suloista ja kaunista mielestäni, mutta niin niin hankalaa käsitellä (silkkimäistä luirua). Leikkaaminen ja ompelu oli suorastaan ihan tuskaa, mutta lopulta sen arvoista. ;)
Today was Islas 4th birthday party and it was one fun racket. I think the dress looked great although the shoulder straps were a bit too long, so i shortened them this morning. I should´ve taken a bit more but i decided to let it be since i was running out of time as it was already (i always run out of time since i am the worst organizer ever, i´m practically cutting carrots while the first guests arrive).  

My little birthday girl had some difficulties staying put so the pictures are what they are, but you can surely get some picture of the dress. I absolutely love this fabric from Belle & Boo but it was really really hard to handle. Cutting and sewing it.. gosh. But in the end, it was all worth it!

6 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja ihana tyttö:) Onnea vielä sankarille ja myöskin hänen äidilleen!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko ja neiti niin suloisena! Onnea sankarittarelle!

  VastaaPoista
 3. Oijoi, olisipa tuollainen mekko ja saisipa syödä tuollaisia herkkuja! Täällä eka (lasketaanko jos on vasta raskaana? -NO LASKETAAN!)äitienpäiväaamu on mennyt perinteisesti viideltä heräämisellä vessahätään eli ei siis kahvia sänkyyn, ainakaan nukkuvalle minulle. Ja ei kakkua sänkyyn, ainakaan raskausdiabetes minulle. Eikä tuollainen mekkokaan taitaisi päälle mennä, mutta noista voi kuitenkin onneksi haaveilla :)

  VastaaPoista
 4. WOW, wow, wow, ssooooooo pretty, thank you for sharing, I am going to add your photos to may blog later today, You are VERY, very clever x

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sunna NorppaStiina ja Johanna. ♡

  Oi mutsi mutsi: Aina voi haaveilla. Siinä mäkin oon hyvä. :D

  belleandboo: Thank you!! I am super happy you like the dress. ♡ u and the fabric!

  VastaaPoista