22 toukokuuta, 2011

Kummipojan lakki

Tänään lähdetään juhlimaan kahden siskoksen synttäreitä ja koska niiden pikkuveli sattuu olemaan mun kummipoika, niin enhän mä nyt voi olla antamatta pakettia sillekin. :) Niinpä tein tänään kesälippiksen Lukallekin. Kangas Japanista. Sori vaan vihreistä kuvista. :D

Ompelen tässä nyt parin päivän sisällä vielä kaksi lippistä tosi söpöistä Japani-kankaista ja laitan ne Taitomaahan myyntiin. Siitä tietty oma postaus sit erikseen, mutta jos kiinnostusta löytyy niin pysy holleilla. :) Kokona niissä lippiksissä on nyt tää sama mihin tein kaavan Niksulle, eli py n. 50 cm. Niksulle 1 v 10 kk just sopiva ja menee koko kesän ja syksynkin. Eli istuu parhaiten 1,5-2,5 vuotiaalle.

Pieniä muutoksen tuulia on leijunut tänne suuntaan joten katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. ;) Voi olla että sen, tai vaikka kesän kunniaksi, tai viimeistään sitten kun 10 000 kävijää tulee täyteen, laitan jonkun kivan arvonnan taas pystyyn.

Kivaa sunnuntaita uusille (tervetuloa!!) ja vanhoille lukijoille! :)
Today we are going to two little girls birthday party and because their little brother happens to be my grandson, i can´t go there and not give him anything (it just wouldn´t be fair ;) so i made him this summer cap of a fabric i ordered from Japan. 

I´m thinking of creating some fun giveaway soon as well, since little winds of  change have been blowing my way. ;) So to celebrate that, or summer, or at least when the count hits 10 000 i´ll make it happen.

Sorry about the green pictures. :D

Have a happy sunday! :)

1 kommentti:

  1. Kiva lippis. Ja kivo kangas. Ihanaa sunnuntaita sinulle ja poppoollesi!

    VastaaPoista