17 toukokuuta, 2011

Kesälippis Niksulle

Kivoja lippiksiä on aika harvassa ja yleensä jos joku kiva löytyy, se on tietenkin joltain kalliilta merkiltä. Satuin viime kesänä löytämään sattumalta tosi hyvin istuvan ja kätsyn trikoolippiksen Prismasta. Olen tunkenut sitä Niilan päähän jo muutaman kerran tänäkin vuonna vaikka se on jo selkeästi hiukka liian niukka.

Tänään sain vihdoin tehtyä kaavat kesälippikseen ja tässä siitä proto. Tästä protosta tuli sen verran kiva, että tämä taitaakin jäädä heti käyttöön. :) Vielä on ainakin kaksi kivaa kangasta joista teen Niksulle tällaiset.

Isla rupesi tietysti kinuumaan myös kesälippistä itselleen, joten ehkä tässä lähitulevaisuudessa teen sitten vielä toisetkin kaavat. :)

En ole taas vähään aikaan saanut shoppiini mitään uutta tehtyä, mutta tässä voisi olla yksi hyvä tuote..

I have found it hard to find nice summer caps for boys from the stores nearby, and if i find something, its usually from some expensive brand. Last year i randomly picked this perfect tricot cap from our local market and i´ve squeezed  it in Niilas head a few times this spring as well, but it is helplessly too small.

So today i made a pattern for this summer cap and here´s the prototype. I think this proto turned out so cute that it´s gonna come in to use right away. I still have couple of cute fabrics that i planned for these so i´ll make him a couple more for this summer.

Immediately Isla started to want one for herself as well, so i guess i´ll have to do another pattern in the near future. :)

2 kommenttia:

  1. Tuo kangas on niin ihanaa nuoruuttani. Tuollaista pallokuosia myytiin ihan kaikissa perusväreissä ja niitä oli verhoina ja pöytäliinoina ja vaatteina! Kiva lippis!

    VastaaPoista
  2. Mulla on mun "uusretroilu" vaihe oikeastaan mennyt jo ohi, mutta tää kangas on silti tosi söpöä. Ja jos Eurokankaasta olisi löytynyt muissakin väreissä niin oisin varmaan ostanut. ;)

    VastaaPoista