16 toukokuuta, 2011

Kukkaisempi essu

Vielä yksi essu on odottanut ompelua, kun Islan toinen bestis juhlii synttäreitään huomenna. Leikkasin kaikki kolme silloin samalla kertaa ja ajattelin jo, etten ehkä jaksa tätä kolmatta tehdäkään, mutta tänään sitten otin itseäni niskasta kiinni ja aloin hommiin. Ulkonakin on ollut taas niin sopivan kummallinen ilma ettei sinnekään ole ollut pakottava tarve lähteä.

Huominen synttärisankari rakastaa kukkia, joten yhdistelinkin tässä sitten enemmän erilaisia kukkakankaita.

Tässä tätä kirjoittaessa alkoi keittiöstä kuulua ykäilyä ja siellä Isla oksensikin kunnon lastin. Ehkäpä siis skipataankin synttärit jos se on joku tarttuva pöpö (onkin valitellut huonoa oloa ja syönyt tosi huonosti koko päivän), no joo.. Toivottavasti ei nyt oo kuitenkaan tarttuvaa, että me muut siltä ykäilyltä säästyttäis. Mä kun en tiedä just mitään kauheempaa.
One more apron was waiting for me to sew it. Islas other best friend is celebrating her fourth birthday tomorrow and i was beginning to think that i won´t sew the apron at all (i cut them all at the same time). Today i however just got on with it and now there´s no more aprons waiting.

Now that i was writing this Isla started to puke in the kitchen. I hope it´s nothing contagious, since i don´t know anything more awful than puking. But i guess we´ll skip the tomorrows party just to be safe. :(

3 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita lapsia sinulla on ja ihania on nuo tekemäsi esiliinat.

  VastaaPoista
 2. toivotaan, ettei Isla tule kipeäski ja varsinkaan sitten leviä muihin :/ Mutta ihanan essun olet taas tehnyt!! Hali!

  t.Kipatchu

  VastaaPoista
 3. Sude: Kiitos kaunis. :)

  K: Kyllä se tuli kipeäksi. :( Toistaiseksi ei oo kukaan muu ykäillyt, mut vielä hetken pelkään pahinta.

  VastaaPoista