20 huhtikuuta, 2018

Uudet Libertyn kankaat ovat nyt kaupassa!!

Hyvää huomenta armaat! Toissapäivänä oli ehkä paras päivä naismuistiin, kun sain uudet Libertyn rullat työhuoneelle! Yöhön niitä meni päivittäessä verkkokauppaan, kun koko päivä meni leikellessä ja hypistellessä, mutta nyt löytyvät kaikki uudet kupsit TÄÄLTÄ!

Yoshiesta sen verran (ihana satumainen metsäkangas), että sain varattua nuo kaksi viimeistä rullaa tänne Suomeen, eli nämä ovat nyt ihan viimeiset saatavilla olevat Yoshiet! Tämän jälkeen kun loppuvat, ei niitä ole enää mahdollista tilata lisää.
Upeaa tummansinistä minulla oli aiemminkin, mutta nyt uutuutena vielä aivan ihana vaalean turkoosi Yoshie!

En voinut taas muuta kuin ihmetellä näiden kankaiden laatua ja silkkistä tuntua niitä leikatessa eilen. Miten voikin olla noin upeita kuoseja ja väripaletteja ja vielä noin huippulaadukas kangas! Libertyt on kyllä ihan sitä parhainta puuvillaa mitä löytyy, todella ylpeänä saan näitä kankaita edustaa, vilpittömästi ja lupaan, että ette kyllä pety näitä kankaita tilatessa!

P.s. Muistakaahan lähetellä mulle niitä kuvia valmiista ompeluksistanne! Tahdon nähdä kaikki ja luvallanne julkaisen osan myös yritykseni some-kanavissa! :)


Good morning dear friends! My new Liberty´s arrived two days ago and they are all now available HERE!

Those two Yoshie rolls are the last ones available, like ever. I managed to reserve them from the storage and they are now here in Finland, yasss!!! So when they are gone - they are gone.

Once again i cannot but wonder the premium quality of these fabrics. Quite unbelievable how the beautiful accurate prints and color palettes combine with such a silky soft and light feel of this high woven fabric. Really the best in the market, i promise you. You will never be sorry for getting some Liberty´s. Hand on my heart. 

Have a great day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti