08 huhtikuuta, 2018

Laukkuja, huiveja, mekko ja Kumpula

Yömyöhäinen tervehdys! Tulin tovi sitten työhuoneeltani, jossa sain valmiiksi nuorten laukkumallistoni yhtä väriä lukuunottamatta, eli sininen ei ehtinyt nyt mukaan Kumpulan pop upiin, mutta ilmestyy pian verkkokauppaan. 
Kaikki muut värit sen sijaan, eli keltainen, vihreä, vaaleanpunainen ja vaaleanlila tulevat huomenna mukaan!

Huomenna sunnuntaina siis Kumpulan kylätilalla meidän pop up klo 10-16!! Paikalla myös taikuri lapsille ja vaikka mitä kivaa! Vieressä kahvila ja vekarakirppis!

Mutta takaisin asiaan, laukut on valmistettu Libertyn hieman paksummasta puuvillasta (ei Tana Lawn), sisällä on pellavavuori, laukun läppä on mokkaisesta ulkonäöstään huolimatta myös puuvillaa, kuten nauhakin ja koko on oikein näppärä nuorien neitien tärkeille tavaroille.

Myös huiveja valmistui pieni erä ihanan keväisissä väreissä, kaikki silkkisen pehmeästä viskoosista raikkailla pompomeilla terästettyinä. 
Uusia penaaleja on lisäksi reippaasti värikkäissä Liberty kuoseissa ja vaikka mitä kaikkea ihanaa tulee huomenna matkaan (myös kynät, silitysmerkit ym.). Huiveja ja penaaleja en ehtinyt kuvata, paitsi nämä pari huivia samalla laukkujen kanssa, mutta kaikki löytyvät huomenna pop upista ja myöhemmin tällä viikolla verkkokaupasta! 

Toivottavasti siis näemme Kumpulassa! 

P.s. Myös kuvissa tyttäreni päällä näkyvän mekon ompelin hänelle tänään, kun en malttanut pitää näppejäni erossa tuosta ihanasta viskoosikankaasta. Tiedätte mitä tarkoitan, jos tulette Kumpulaan huiveja hypistelemään. ;)


Good night and hi! I just came home from my work room where i finished my bag collection for young girls. I used a bit thicker Liberty cotton (not Tana Lawn), lining is made of lovely linen and the top flap and strap are cotton (even though the appearance of the flap is suedeish).

Also my new collection of boho pompom scarfs is on it´s way and a nice spring colored pile is coming tomorrow with me to our pop up event in Kumpula.

P.s. I sewed that dress for my girl today as well hence i couldn´t keep my hands off that silky soft viscose fabric which i use for my scarfs. Ohh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti