11 huhtikuuta, 2018

Ihanat Riflen kankaat

Tilasin itselleni valtameren toiselta puolelta Rifle paperin ihania kankaita ja niistä valmistui nämä pussukat, jotka toimivat toki minä tahansa säilytyspussina, mutta ovat kooltaan ihan mainioita mini-meikkipusseja, joihin on helppo sujauttaa olennaisimmat meikit ja heittää laukkuun mukaan.

Ihana ajatus myös nuorille ensimmäiseksi meikkipussiksi. Viidakkokuosi oli niin suosittu, että myi loppuun ennen kuin ehdin laittaa tänne edes kuvia, mutta olen leikannut niitä nyt jäljellä olevasta palasesta vielä kolme kappaletta lisää ja näiden saldot on jo verkkokaupassa, eli pussukat ovat heti sieltä ostettavissa! Valmistan nämä kolme pussukkaa tänään ja huomenna taas jatkuu postitukset niiden osalta.

P.s. Saattaa olla ettei noita sinisiä palloja ole enää tarpeeksi, joten kuvista poiketen voi pussukassa olla eri värinen (mutta varmasti sävyihin sopiva) pallo vetoketjussa, muuten ovat ihan samanlaisia!
These cuties are at my shop now! Jungle print sold out immediately but i am making three more and they are already available for purchase!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti