22 tammikuuta, 2015

Poika ♥ Kisuli

Kävipä eräänä päivänä niin, että yötä vasten juuri, kun pieni poika oli käymässä nukkumaan, huomasi hän kauhukseen sänkynsä olevan ihan märkä ja maailman rakkaimman unikisulin täynnä kuolaa. "Äitii!!" - hän huusi, "täällä on jotain outoa!". Äiti tuli ja laittoi valot päälle. Mikä katastrofi sieltä paljastuikaan..! Suuri valkoinen eläin oli syönyt pieneltä kisulilta yhden jalan ihan kokonaan!

Voi elämä sitä itkun määrää, kun pienen pojan sydän särkyi.

Koitti seuraava päivä ja äiti oli haasteen edessä. Piti syntyä tismalleen samanlainen kisuli, jotta pojan sydän saataisiin taas ehjäksi. Voit kurkata alkuperäisen TÄÄLTÄ (viimeinen kuva). Onneksi tehtävä onnistui tarpeeksi hyvin. Hännästä tuli liian paksu ja jaloista vähän liian rimpulat, mutta poikaa ei moiset pikkuseikat haitannut, joten rauha palasi maahan ja poikaan syttyi taas valo.


Pojan flunssa-aktiviteetteihin kuuluu mm. musiikin teko. Kisuli kuuntelee biisit ja toimii makutuomarina. ;)

One night when a little boy went to his bed and searched for his most beloved kitty - he discovered something awful had happened! Whole bed was weirdly wet and most of all his little kitty had nasty drool on it! Mom turned on the light and Oh - My - God what had happened! A big white beast had chewed off one of kitty´s legs!!

Boy was utterly heartbroken and cried his little heart out.

The next day mom was facing a challenge. To make a new exactly the same looking kitty to mend the little boy´s heart. Luckily the task went okay. New kitty´s tail is a tad too wide and his feet are just a bit too skinny - but fortunately those minor details didn´t worry the little boy and light returned to his little heart and face.

When in flu - he makes some music and a new loyal kitty is always there to give his opinion. ;)

P.s. You can see the original kitty in THIS post (last picture).

12 kommenttia:

 1. Ihana tarina! Viis hännänpaksuudesta!

  VastaaPoista
 2. Sulonen kisu ja kuvat! Samansuuntaisia kokemuksia meilläkin valkoisesta eläimestä - mur heille - vaikka muuten mukavia ovatkin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi. Ihan mahdottomia tyyppejä noi valkoiset karvaiset.. :)

   Poista
 3. Voi kisua ja voi poikaa <3 Onneksi tarinalla on onnellinen loppu! :-)

  VastaaPoista
 4. Voi pikku kisulia! Onni on äiti, joka osaa tehdä pieniä ihmeitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kisu kyllä aika rassu ilman koipeansa, varsinkin siinä vaiheessa, kun piti tehdä päätös sen pois heittämisestä ja se lojui roskien seassa. :(
   Mutta on kieltämättä kyllä välillä melko kätevää omata ompelemisen taito. :)

   Poista
 5. Suloiset - kisuli ja poika! Kuinkas sattuikaan, että olen koko illan ommellut kisua omalle pojalleni, joka NIIN tahtoisi kissan. Katsotaan josko kankaasta tehty versio toisi yhtään lohtua kissankaipuuseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se onneksi saattaa tuoda lohdun, meillä ainakin on toiminut aika hyvin korvikkeena. Sun kissasta tuli hieno! Kävin katsomassa. :)

   Poista
 6. Suloinen tarina, ihana kisuli ja ihana poika :)

  VastaaPoista