07 tammikuuta, 2015

Ei uneta

Pakkaspäivän lämpimässä valossa nappasin pari kuvaa meidän parvekkeelta. Ei näytä siistiltä, mutta on aika siisti siihen verrattuna mitä se oli vielä viikko sitten. Ystävät muuttivat naapurista pois (nyyh, mutta onneksi lähelle) ja antoivat parvekkeeltaan meille laverin. Siellä se nyt nököttää paikallaan.

Meillä on rytmit ihan sekaisin. Huomenna (noh, tänään..jos tarkkoja ollaan) onkin tiedossa varmaan aika shokkiaamu, kun pitkän loman jälkeen alkaa päiväkoti ja koulu. Mulla on onneksi nyt pari päivää vielä vapaata. Mika on innostunut piirtämään. Harjoittelee manga-hahmoja. Me ollaan itse asiassa nyt kaikki vähän innostuttu piirtelemään, paitsi Niksu, se rakentaa.

Mä juon Pukka - night time teetä ja syön kuivattuja omenoita. Jospa se väsy kohta tulis. Haikailen Suomenlinnaan.
Sain muuten äitiltä viestin.. Jos tästä vaikka tulisi meidän vuosi. Let´s hope so. ;)


Not getting any sleep so i may as well blog. I took couple of pics from our balcony today in a warm winter light. Our dear neighbors moved last weekend and we got their bunk bed. There it is now, waiting..

Tomorrow starts daycare and school again and it´s probably gonna be a shocking morning after all this vacation.. (for kids). We´ll see. Mika is drawing, i´m drinking tea and eating dried apples. Yup..

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus - kiitos tästä. Täynnä lämpöä ja kulkua kohti arkea. Tsemppiä aloitukseen - täällä lapset pärjäsivät minua paremmin.

    VastaaPoista