29 tammikuuta, 2015

◆ Chotto Matte ◆

Tiedättekö Fleminginkatu seiskassa olevan huippumageen vintage/lifestyle myymälän nimeltä Olo-huone? Sinne avautuu nyt helmikuun 2. päivä suloinen pieni teekuppila nimeltään Chotto Matte.

Tästä pienestä tunnelmallisesta kuppilasta löytää myös mun tuotteita, eli jos haluat mennä hypistelemään meikkipusseja, laukkuja tms. ihan livenä, niin tällä hetkellä on Chotto Matte ainoa paikka, josta niitä löydät. Ja ne mitkä on siellä myynnissä, ei ole mun verkokaupassa. Myös edellisen postauksen tilkkutyynyt löytyvät Flemarilta, jossa ovat myynnissä. :)

Samalla kun vein Annalle tuotteet, nappailin innoissani tosta viihtyisästä ja huippukiinnostavasta tilasta kuvia. Sinne sattui samaan aikaan paikalle toinenkin käsityöläinen tuomaan omia tuotteitaan Olo-huoneen puolelle myyntiin. Vähänkö ihastuin Mine Güngörin koruihin ja tohon tunikaan (!!!) jota hän kuvassa esittelee. Huh huh...

Osoite siis on Fleminginkatu 7 , Kalliossa Karhupuiston kupeessa. Ympärillä muitakin ihania ja kiinnostavia liikkeitä (+tapettitalo!).

Chotto Matten avajaiset on 2.2. Arvontaa ja muuta kivaa siellä siis silloin!

Ja sitten kuvatulvan aika.. =)


A new cosy little tea corner called Chotto Matte is opening on February 2. at Fleminginkatu 7. Some of my products will be there for sale too. It is at the moment the only place where you can get my stuff besides my web shop.
I highly recommend you to go check out this place. It´s under the same roof with 2.hand vintage/lifestyle shop Olo-huone. Crazy cool! =)

7 kommenttia:

 1. Ihanaakin ihanamman oloinen paikka. Sun värikkäät tuotteet sopii sinne kuin nenä päähän, hienoa! Kiitos muuten osoitetiedoista, pitääpä poiketa ilman muuta. Terkuin Riitta

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihanuuksia pääsispä joskus tuonne!

  VastaaPoista
 3. Nuppu vei sanat suustani. Ihana paikka!

  VastaaPoista
 4. Pitäisikin lähteä Kallio-kierrokselle! Kiva paikka taatusti! Ja onnittelut sulle uudesta myyntipaikasta!

  VastaaPoista
 5. Kiva, että sun tuotteita löytyy Olo-huoneelta! Huomenna heti ihastelemaan!

  VastaaPoista
 6. Oi, ihanalta näyttää! Kiitos vinkistä, ihana kun nyt on tupsahdellut yhtäkkiä näitä teekuppiloita ainaisten kahviloiden sijasta :) <3

  VastaaPoista
 7. OI, näyttääpäs ihanalle paikalle ! Sinne siis seuraavalla reissulla, kun sinne päin tulee autolla hurauteltua :)

  VastaaPoista