21 huhtikuuta, 2012

Vappua varten

valmistui Islalle mekko ja panta. Vappu ei kyllä ollut mielessä kun näitä aloin tekemään, vaan pienen flunssalinnun piristäminen, mutta ei meillä mitään näin vappumaista asua ollut ennestään, joten taitavat päätyä silloin päälle. Tosin Islan ollessa vapputyttö muutenkin, voi olla, että synttäreitä varten valmistuu vielä toinenkin mekko. ;)

Mekon malli on uusimmasta Ottobresta (3/2012) fly butterly fly. Kaava on tunikalle, mutta Isla välttämättä halusi sen mallin, joten lisäsin vaan pituutta 20 cm helmaan niin siitä tuli mekko. Tunikat kun tuntuu jäävän meillä vähän pienemmälle käytölle. Tossa lehdessä muuten oli tosi kivoja juttuja nyt tytöille. Aion ommella siitä ainakin kolme, tai ehkä neljä vaatetta vielä. Yleensä löydän niistä max. pari vaatetta mitkä innostaa.

Me tykätään tästä setistä kaikki, mummia myöten.

Isla teki kaulakorun itse ja kertoi miten kynnet pitää lakata. :)

P.s. Vielä pari päivää aikaa käydä ALE-shoppaamassa! Lue ohjeet alempaa!

Isla has been down with the flu and was pretty sad today because of it. So i wanted to cheer her up by letting her pick a model of a dress she would like to have. The pattern is from newest Ottobre magazine (3/2012) fly butterfly fly -tunic. I just added 20 cm to the hem and made it a dress instead. Since the Walburgis night (labor day) is coming i think this outfit fits just perfectly for that. And as Isla is a Vappu-girl anyways i just might make her another dress for her upcoming birthday. We´ll see. ;)

We all love the outcome of this set. It looks so cute on her.

Isla made the necklace by herself and told me how to do her nails. ;)

P.s. Two more days left to go -15% shopping!

13 kommenttia:

 1. Ihana kangas! Ja taykkään itsekin tuosta eturypytyksestä!

  VastaaPoista
 2. onpa ihana:) sekä tyttö että mekko. Onkos tää sun fontti ollut tällainen kun tuntuu olevan vaikea lukea.

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko! Juuri sain tunikan valmiiksi samalla kaavalla ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystävät! :)

  Juu mä vaihdoin fonttia myös samalla kun kevensin blogin ulkoasua. Mä niin tykkään tästä, mutta täytynee varmaan vielä katsella vaihtoehtoja jos/kun tätä on vaikeaa lukea.

  VastaaPoista
 5. Suloisinta suloisen vapputyttö! Meilläkin mekon ompelu auttaa vaivaan kuin vaivaan, sekä äitiä että tyttäriä:) Kiitokset vielä kauniista korusta!

  VastaaPoista
 6. Onpas kaunis mallityttönen, suloiset kuvat ja kaunis on asukokonaisuuskin!

  VastaaPoista
 7. Suloinen tyttö ja mekko :) Ihana jos vappuna voiskin olla jo noin keväisissä vaatteissa. Meillä on vieläkin niin paljon lunta, että hirvittää.

  VastaaPoista
 8. Hei! Löysin blogiisi sattumalta, Mekkotehdas-blogin kautta. Tosi suloinen tuo teidän tyttö ja kivan värikäs vappuasu! Meilläkin on Isla-niminen tytär, tosin vasta 8 kk:n ikäinen. Tervetuloa vastavierailulle blogiini [pokslot.blogspot.com].

  P.S. Mozilla-selaimella sivujen lukeminen oli vaikeaa, kun fontti on niin vaalea, mutta Internet Explorerilla se näkyi paremmin. :)

  VastaaPoista
 9. Vautsi mikä mekko! Ihan mahtava kangas ja malli :)

  Ps. yhdyn JennyN:n kommenttiin, operalla sivun selaaminen on haastavaa fontin takia. Mieluummin luen nykyään rss-syötteellä, mutta silloin ei voi kommentoida :(

  VastaaPoista
 10. Sunna: Kiitos! Se on kyllä kumma miten terapeuttista voi mekon ompelu olla. ;) Kiva että koru miellytti!

  Kirsikka: Kiitos! :)

  Peppi: Meillä on lumet aika lailla jo sulaneet, mutta saapi sitten nähdä miten lämmintä täällä on. Mutta jos ei ulos asti näillä päästä, niin kotona sitten. :)

  JennyN: Kivaa kun löysit tänne ja kiitos fonttivinkistä! Täytyy tulla käväisemään blogissasi. :)

  Nuksu: Kiitos! Mä kanssa ihastuin tähän aika lailla. Mä muutin nyt sitten (vastentahtoisesti ;) fonttia. Toivottavasti on nyt kaikille helpompi lukea.

  VastaaPoista
 11. Ihana setti! Mekko on todella söpö :)

  VastaaPoista
 12. Ovat niin kauniita kaikki! Mistä noin ihanaa kangasta??? Vois tällainen isohko tyllerökin tykätä...:D

  VastaaPoista
 13. mun tekemä: Kiitos, näyttää tosiaan olevan aika onnistunut mekko kun Isla haluaa sen harva se päivä päällensä, mikä on harvinaista. ;)

  sinisukka: Kiitos kaunis. :) Tämäkin kangas on löytynyt Etsystä. En muista suunnittelijaa varmaksi, mutta saattoi olla Riley Blaken kankaita.

  VastaaPoista