19 huhtikuuta, 2012

Lahjatossut

Tänään lähden piiiiitkästä aikaa ulos tuulettumaan kaverin 40-v synttäreille. Vaikuttaa siltä, että voisi olla aika kiva ilta tulossa. Suorastaan jännittää. En oo niin pitkään aikaan ollut missään "bilettämässä".

Lahjatoive oli tossut. Tällaiset niistä tuli. Tykkään tosta kankaasta tosi paljon ja väritoiveina oli vaaleanpunaista ja turkoosia, joten näissä yhdistyy sitten molemmat.

Suuri kiitos kaikille jotka ovat auttaneet kaupan tyhjennyksessä! Vielä on muutama lasten tossupari jäljellä ja alepäiviä myöskin. ;)I haven´t been out partying for a loooong time. Today i´ll go to celebrate my friends 40s. It seems like it´s going to be a fun night. I´m pretty excited since it´s been so long since my last time out partying. :)

As a present she hoped for my slippers. Favorite colors being pink and turquoise - this fabric was the perfect match. I just love this fabric.

Still time to go shopping -15% at my shop! 3 pairs of kids slippers are left. ;)

3 kommenttia:

 1. Voi että, nuo tossut ovat ihkut. Varmasti mieluisat.

  PS. Oletko vaihtanut fonttia blogiisi, paikoin on vaikea saada selvää tekstistä, tai sitten voi olla minun koneessa joku, että ei vaihda oikeaa fonttia tai jotain?

  VastaaPoista
 2. Suloinen blogilöytö. Hyppään heti lukijaksi, että eksyn uudelleenkin :)

  VastaaPoista
 3. Kahvikaneli: Olivat mieluisat, onneksi. :)

  Kiitos Katja ja kivaa kun löysit tänne! Tervetuloa! :)

  VastaaPoista