29 huhtikuuta, 2012

Kummilahja

Vieläkö muistatte kun kerroin kun yksi ihana ystäväni sai vauvan? Meille tarjoutui kunnia ryhtyä pienen pojan kummeiksi. Eilen pikkuinen sai nimen ja ristiäisiin otettiin mukaan tämä tilkkupeitto, jonka tein pojalle kummilahjaksi. Löysin Eurokankaasta tätä super ihanaa, silkkisen pehmeää vaaleansinistä karvaa, joka oli pakko saada peiton takapuolelle. Voisin itsekin mielelläni köllötellä tolla karvakankaalla. :D

Aikaa tähän meni yksi kokonainen päivä aamusta iltaan ja vielä seuraavasta aamusta pari tuntia. Itse tykkään lopputuloksesta ja onneksi näytti tykkäävän vastaanottajatkin.

Siltä varalta ettei erillistä vappupostausta tule, niin toivottelen samalla kivaa vappua kaikille ihanille lukijoilleni ja satunnaisille vierailijoille! =)
8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis!
  Laitoitko tuonne väliin mitään pehmikettä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Laitoin sinne kevytvanukerroksen väliin niin on vielä vähän pehmeämpi. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Ja tosi hieno, kun olet kirjonut nuo kriittiset mitat mukaan peittoon. Pitkäikäinen muisto!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis peitto ja kiva muisto! KOva työ ollut! Hyvää Vappua!

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno peitto ja hyvin oot saanu kohdistettua kaikki saumat! Tykkään erityisesti tuosta tilkusta, missä on pöllö ja leijona :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kummilahja vauvalle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos muruset!

  Nuksu: Mä oon vähän hompsu mitä tulee kohdisteluun tilkkupeitoissa, en ota sitä kovin vakavasti ja kaikki osuu kohdilleen aika tuurilla. Toki yritän saada tilkuista samankokoiset, että menisi sitten ommellessa suunnilleen tasan. ;) Se olikin kivaa kangasta. Tilasin aikanaan Japanista. Nämä oli viimeiset rippeet.

  VastaaPoista
 8. Kaunis peitto ja ihana lahja! Itsekin pyörittelen ideoita kummilahjaa varten, jos vaikka tekisi jotain langoista.

  VastaaPoista