16 huhtikuuta, 2012

Kutsukortteja ja muuta

Islan 5-v synttärit lähestyy kovaa vauhtia ja vaikka niistä tietty oonkin ollut ihan tietoinen niin silti tuntuu, että se aina yllättää miten lähellä ne onkaan. Tänään askarreltiin kutsukortit juhliin. Tai oikeastaan Isla askarteli, mä sain toimia avustajana. ;)

Samalla kun tallensin tän vuoden kortit kameraan niin räpsin vähän sieltä sun täältä kuvia. Eipä näissä mitään sen kummempaa.
Islalla on aika paljon koruja, suurin osa itsetehtyjä. Tässäkään ei ole kaikki. Niitä löytyy aina joka paikasta kun molemmat tykkää niillä leikkiä. Välillä Niila on vuorannut kätensä kokonaan rannekoruihin. Ja sunnuntain synttärijuhliin Niksu olisi kovasti halunnut laittaa siskon glitteri-juhlakengät jalkaan. Aika liikuttavaa. Vielä hetken saan nauttia pienen ihmisen vilpittömyydestä ja viattomuudesta. Kääk miten voikin ahdistaa syksy ja töihinpaluu. Oon kai ollut liian kauan lasten kanssa kotona kun näin kovasti raastaa.. : /

... Vaikka oikeasti en usko että liian kauaa voi olla.


Some random pictures. Isla made her 5-year birthday party invitations today - i got to help her a bit as an assistant. ;)

The rest of the finnish is just me babbling about my anxiety of the upcoming fall, going back to work after being five years at home with my kids. It just doesn´t feel good and is pretty scary too. :(

1 kommentti:

  1. Söpöjä kutsukortteja! :)
    Omat tyttöni tykkää kans hurjasti koruista, mitä enemmän niitä on sen parempi! :)

    VastaaPoista