17 huhtikuuta, 2012

Pienen tytön toive

Isla on toivonut kukkakeijun pantaa aika kauan jo. Eilen ei malttanut hassu mennä nukkumaan kun tein tätä, hiippaili koko ajan selän taakse kurkkimaan josko olisi jo valmis. Panta piti tietysti laittaa heti kerhoon ja näyttää keijuystäville, on se nytkin päässä. :)

Ensi viikolla koitan saada päivitettyä vähän kevätuutta pikku kauppaani. Kunhan saisi ensin vähän vanhoja pois. Kiitos teille jotka olette tänään jo hyödyntäneet alea!! ;)

Pienten keijujen kukkaispantoja on työn alla. Toteutus ei ole ihan sama kuin tässä Islan versiossa. Aika söpöjä niistä kyllä tulee. Myös aikuisille uusia tossuja ja muutakin tulossa sitä mukaa kun saan tehtyä, kuvattua ja lisättyä kauppaan. Mutta tällä viikolla 15% ALE kaikista tuotteista! Kannattaa hyödyntää.

P.s. Lasten tossuja ei näillä näkymin ole tulossa ainakaan vähään aikaan lisää, joten jos haluat sellaiset niin nyt saat alehinnalla. ;)

P.p.s. Huomaatte varmaan että blogin ulkoilme on hieman muuttunut. NorppaStiina jo vinkkasikin että uutta tekstiä oli hankala lukea, nyt olen tummentanut tekstiä hieman ja samalla suurentanut kirjaimia. Onko tekstiä nyt ihan hyvä lukea?


P.p.p.s Nyt kun kaupassani on ale-viikko, mainitsen vielä, että jos syystä tai toisesta et halua kirjautua Etsyyn ja tilata sitä kautta, niin voit myös ostaa 15% alennuksella sähköpostitse. Osa on niin tehnytkin, mutta koska siitä ei ole missään mainintaa niin laitan vielä tännekin. :)

Kivaa viikkoa!


  

                         


Isla has wished for flower fairys headband for a pretty long time. Yesterday the funny little girl couldn´t go to sleep since i was making it. She tiptoed behind my back all the time to peak when it would be ready. Today she insisted to wear it to the day club, of course her little fairy friends had to see it. And she´s wearing it now as well.. :)

Next week i plan to add some new spring/summer things to my shop. I´m just hoping to get rid of some of the old. A few flower fairys headbands will be there, the execution differs a bit from this one, but they will be cute. Some new cozy home slippers for adults and other stuff too. As soon as i get them ready, photographed and added to the shop. But not until next week. This week is for my sale, EVERYTHING -15% at the shop!

P.s. There will not be new slippers for kids at the moment, so if you want a pair - now is your chance to get a pair and with lower price too! ;)

I wish you fun for this week!

7 kommenttia:

 1. Tosi suloinen panta ja tyttö! Voisi olla ihan kähee aikuisellakin kesällä kun terassille lähtee... :)

  VastaaPoista
 2. Niin nättejä - molemmat, sekä malli että panta :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana! Onko nuo nappeja tuolla kukkien keskellä? Vai hupaa, joka on ommeltu ´ympyräksi´?
  Ihanan vaalea tämä uusi look blogissasi, mutta sitä on hieman vaikea lukea. Olisiko mahdollista saada asteen tummemmaksi? (Mä olen niin käsi, etten osaa tummentaa näyttöä, joten olen törkeä ja pyydän sua muuttamaan omia asetuksia. Reilua, eikö? ;)

  VastaaPoista
 4. Mun tekemä: Kiitos. Sä oot niin ihanan kannustava aina. :)

  Jenni: Joo sitä mäkin oon miettinyt, ehkä kyllä vähän simppelimpänä, vaikka yhdestä kolmeen kukkaa. :)

  Kahvikaneli: Kiitos paljon! :)

  NorppaStiina: Ne on sellaisia valmiita pieniä huopapalloja mitä oon joskus etsystä tilannut. Ihan hyvä että sanoit. Mietin sitä itsekin, mutta silti päädyin siihen vaaleaan. Tummensin nyt vähän tekstiä ja suurensin myös pykälällä. Toivottavasti on nyt selkeämpi lukea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kivampi lukea. :) Kiitos. Nyt tälläinen mammakin näkee lukea ;)

   Poista
 5. Ihana keijupanta ja niin kaunis malli:)

  VastaaPoista