07 toukokuuta, 2018

Tervetuloa keskiviikkona työhuoneelleni!

Tervetuloa ostamaan äideille, mummeille ja mammoille mitä ihanimmat käsintehdyt kotimaiset lahjat äitienpäiväksi! Mun tuotteiden lisäksi mukana Saara Ruskolan upeat korut, sekä Isla Olivian ihanat käsintehdyt pionilta tuoksuvat pastellisaippuat (5 e kpl / vain käteinen). 

Tapahtuma sijaitsee Nova Melinan työhuoneella Helsinki Fashion Housessa, Mikkolantie 1 A, 3.krs (klo 17 jälkeen löydät ulko-ovesta puhelinnumeron johon soittamalla pääset sisään). Tapahtumasivuille ilmestyy kuvia vielä tässä ennen tapahtumaa, joten otahan seurantaan  TAPAHTUMAAN!


Loistava tilaisuus tulla myös tutustumaan ihaniin uusiin Libertyn kuoseihin ja ostaa vaikka samantien kauneimmat kankaat itse ommeltaviin lahjoihin!

Huom! Mun tuotteita voi tulla ostamaan jo alkaen klo 10.00. Saara Ruskolan korut ovat saatavilla klo 14.00 eteenpäin ja Isla Olivian saippuat ovat saatavilla heti aamupäivästä (jos et vaikka pääse myöhemmin), mutta jos haluat ostaa ne itse valmistajalta, niin hän saapuu paikalle n. klo 14.30.

Maksuna käy käteinen ja kortti (paitsi Islalla vain käteinen), mutta käteiskassa on monesti pieni, joten korttimaksu toivottavaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti