18 toukokuuta, 2018

Japani-mekko mulle

Tilasin pari viikkoa sitten Yoshiko Tsukiorin "Ihanat mekot ja tunikat" -kirjan ja vitsit, että voikin olla ihana kirja! Ompelin tänään itselleni kirjan kaavoilla tämän mekon kevyestä viskoosista ja keltaisesta ohuesta ryppypuuvillasta. Tuli aika herkullinen. Vähän pelkään, että kun äiti näkee tämän niin yrittää varastaa mekon itselleen, jos vaan on sopiva.

Nyt tuntuu siltä, että saatan kokeilla lähestulkoon jokaista kaavaa mitä kirjasta löytyy, ihan vain paria lukuunottamatta. Teen ensin viskoosista (kun niitä mulla riittää) siltä varalta, että malli ei sovikaan, tai jotain menee pieleen. Sitten kun olen hyväksi todennut niin siirryn ompelemaan näitä Libertyistä. Ah, ihanuutta!

Kaunista viikonloppua!

P.s. Onko joku menossa huomenna Roihuvuoreen Hanami-juhlaan? Me vähän mietittiin, että ainakin tytön kanssa mentäis käymään siellä.
I sewed this dress for myself using a pattern from Yoshiko Tsukiori´s beautiful book. O love almosta all the models and plan to sew them all!! I just hope that my mom won´t steal this dress from me as i´m pretty sure she will love this one too! :D

3 kommenttia:

 1. On tutut kirjat mulle. Tutustuin muutama vuosi sitten kun luokkatoveri kuskasi ne minulle ja teetti muutamat paidat. Minulla on siis kaksi kirjaa, tämä sinun sekä paidat ja mekot kirja. Olen suunnitellut tekeväni tuon saman mekon itselleni kuin tämä on :) Sinun on kyllä tosi ihanan raikas ja kesäinen värimaailma tässä mekossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko siinä toisessa kirjassa ihania malleja myös? :) Mä en ymmärrä miten nämä kirjat on multa jäänyt huomaamatta! Ihan mysteeri. :D Onneksi ystävä instassa vinkkasi. Toi keltainen tuli vähän pakon edessä kun mekkokangas loppui kesken, mutta toisaalta ehkä kivempi näin!

   Poista
 2. Aivan ihana tämä mekko, kuten myös edellisen postauksen tossut<3 Mun on pitäny pitkään käydä kirjastossa lainaamassa tämä kirja. Jospa kesälomalla saisin aikaiseksi:)

  VastaaPoista