10 elokuuta, 2016

Kummitytön tilkkutäkki

Viime viikonloppuna oli meidän pienen kummitytön ristiäiset ja me vietiin lahjaksi tämä tekemäni "ensipeitto" - tilkkutäkki. Itse unohdin kameran kotiin, joten kuvat on Mikan ottamia ja jouduin myös itse poseeraamaan täkin kanssa (mistä en tykkää yhtään), koska kiireessä (äkkiä otat kuvat ennen kun mennään kirkkoon!) ei ollut muitakaan vaihtoehtoja. Hassua sinänsä miten voikin inhota kameran edessä olemista niin paljon, kun kuitenkin rakastaa itse kameraa ja kuvien ottamista! :D

Täkin värit ei ihan tule niin hyvin esille, kuin mitä ne luonnossa on, mutta itse kyllä kovasti tykkäsin kaikista näistä kankaista ja kummitytön äiti myös. Väliin tikkasin vähän paksumman vanun, jotta täkin päällä on kiva köllötellä ja katsella värejä ja kuvioita.
I made this quilt for our new tiny goddaughter who had her christening last weekend. I forgot my camera so Mika took these pictures and as we were in such a rush (quick, take the pictures before we go inside the church!!)  i had to pose with the quilt myself (don´t like it one bit!). :D

Between the patchwork and cute backside fabric i stitched heavier wadding so the quilt will be nice and soft when the tiny one is laying on it watching all the patterns and colors. 

1 kommentti:

  1. Ihku on täkki! Ja sinäkin voisit kyllä olla useamminkin kameran toisella puolen, siis kuvissa! Mukavaa syksyä! Ihanat syysävyt saapuvat!

    VastaaPoista