29 elokuuta, 2016

Haru 3,5 kk

Johan tuo pieni kinninen on meillä ehtinyt olla kaksi viikkoa, niin täytyyhän siitä taas pieni kuva- ja kuulumispäivitys tehdä. Pikkukinni on sopeutunut todella hyvin ja nopeasti meidän perheeseen ja nyt, kun Mau on myös hyväksynyt Harun, on kaikkien elämä helpompaa. Viimeksi taisin harmitella sitä, kun Haru ei tajua mennä Milon suojiin turvaan kun isompi kolli höykyttää, no nyt on tajunnut. =)

Milo ei enää pelota pikkuista ollenkaan vaan menee reippaasti isoimman veikan viekkuun välillä nukkumaan ja toisinaan jos Mau on liian tulinen, vetäytyy Haru lähelle Miloa, jolloin iso poliisisetä reagoi ajamalla Maun pois. En kyllä kestä näiden ihanuutta!!

Pieni valkoinen pumpulipallo on tähän asti osoittautunut luonteeltaan yhtä pehmeäksi, kuin turkkinsa ja pallero kehrää yöt milloin kenenkin vieressä, ei suosikkeja vielä siis. Pentu seuraa ihmisiään koko ajan ja rakastaa olla sylissä hellittävänä. Ihmiset ei ole vielä saanut pikkuiselta yhtään kunnon naarmua, eikä Haru ole meitä myöskään purrut. Mau saa kyllä härnäämisestä osansa. Myös Mau on oikeastaan totaalisesti lopettanut ihmisten kiusaamisen pienokaisen myötä, eli ehkäpä tosiaan kissat ovat onnellisimmillaan, kun niillä on lajitoveri jota riivata ja jota saa vähän purra ja hyökkäillä sen kimppuun.

Täällä menee siis tosi hyvin ja ollaan erittäin erittäin onnellisia ja rakastuneita meidän kolmeen mussukkaan.
Ai mitä? Hassu ilmekö? / What now? A funny face?


No tässä sulle hassu ilme. / Well here´s a funny face for you.


Nyt riitti kuvaaminen. / Ok, enough pics already.


Since it´s been two weeks i have to update a bit of our doings with the new kitten - and pics of course too. Everything has went absolutely perfectly. Mau has approved the little one and loves to play with him, although he does get a bit rough still. I think he might be surprised when this tiny Siberian cat grows big.. ;) Haru has the most gentle nature (so far anyways) and loves to be hold and cuddled. He sleeps nights besides his humans and purrs loudly. Not once has he scratched or bitten us. If he´s not sleeping he follows me around and likes to be a part of everyday doings. Fortunately he does have Mau and Milo when i withdraw myself to my work room. He is totally a pack animal and doesn´t like to be alone.

We love love love this kitten and he has brought us so much joy. We are so fortunate to have three such perfect furry friends! 

2 kommenttia: