17 heinäkuuta, 2015

Kuvia työhuoneelta

Tällä viikolla on tullut tehtyä aika pitkiä päiviä. Monet on venyneet kahdeksaan-yhdeksään saakka, mutta melko hauskaa on ollut se, että eilenkin meille eksyi yksi asiakas vielä siinä kahdeksan aikaan illalla ostoksille, kun huomasi että ollaan paikalla. Eli ihan vaan tiedoksi, jos satut Vallilan suunnalla kulkemaan, niin kannattaa käydä koputtelemassa oveen jos meillä on valot päällä. Aina pääsee kyllä sisälle jos siellä ollaan.
Tänään mulla oli treffit kirjanpitäjän kanssa, joten päätin pitää kotipäivän muutenkin. Olla lasten kanssa (ja päästää Mika vapaalle), hoitaa vähän konehommia, siivoilla (en kyl hirveesti jaksanut).

Kuvat olen napsinut tällä viikolla. Välillä on hirvittävä kaaos ja sitten kun saan yhden projektin loppuun, tyhjenee pöytä hetkeksi, mutta vain hetkeksi. Älkää siis myöskään säikähtäkö jos tulette kangasostoksille, vaikka leikkuupöytä oiskin täynnä keskeneräisyyksiä. :D

Ensimmäinen erä penaaleita on nyt valmiina. Ihania uniikkeja kynäpusseja koululaisille, ja aikuisillekin. Myös muutaman huivin olen saanut valmiiksi. Nämä kaikki päivittyvät viikonlopun aikana verkkokauppaan. Huomenna menen vielä jatkamaan huivien parissa, jotta pääsen maanantaina uuden projektin kimppuun. Eli muuten niin, tervetuloa huomenna kangasostoksille klo 12 eteenpäin, jos olet maisemissa!

Meillä on tällä viikolla käynyt myös ihania vieraita. "Kaukaa" Joensuusta saakka saapui ihana ihminen nimeltään Mia. Ollaan Mian kanssa viestitelty jo muutaman vuoden ajan, olen saanut Mialta aina tukea ja apua esim. Etsy-kaupan kanssa silloin kun sen perustin ja muissa yritysjutuissa myös. Tätä ennen ei oltu kuitenkaan nähty. Mia toi mukanaan herkullisen sisustuskirjan ja kortin lisäksi mitä suloisimman huovutetun pupun, joka pitää mulle nyt seuraa muistitaulun lähettyvillä notkuen. Niin liikkis!! Käykäähän muuten katsomassa taitavan (myös kässäyrittäjän) Mian blogia, sieltä pääsee suoraan verkkokauppaan, jossa Mia myy upeita huovutustöitään!
Myös myymäläkoira Peppi on löytynyt milloin mistäkin ujoilemasta (Sannan koira, ei siis varsinaisesti vieras..), sekä armas ystäväni Niina kävi moikkaamassa mussukoidensa kera. 

Mukavaa viikonloppua ihanat lukijani! :)

P.s. Eikös vaan oo ihana toi Sannan verhoilema mustapohjainen värikäs vintage tuoli?! Niin hieno! Mun suosikki.

This week at my work room i´ve been working on pencil cases and scarfs - both sorts will be updated to my web shop later on (maybe today). This day i decided to stay home since i´ve been working so much lately, but tomorrow i´m back there again doing more boho scarfs.

We´ve had some cute and lovely company this week as well! A long distance email friend and co-crafter-entrepreneur of mine Mia came to see me all the way from Joensuu (she was in Helsinki anyways, so not just for me :) Shop dog Peppi has been shying in different corners and Niina came by as well with her darlings to cheer us up.

Don´t mind the mess in these pictures, it´s allowed - i think. It is a workroom beside the shop after all. ;D

P.s. I´ll there again tomorrow after noon so welcome to pop by if you´re in the neighborhood!

Have a great weekend my dear ones! 

10 kommenttia:

 1. Heipsan Nova-ihanainen!

  Kotiin asti selvitty (vaikka se yksi pussi ;) saikin hien otsalle muitten hamstrattujen hankintojen kanssa!), iso kiitos vielä mukavasta juttu-tuokiosta! Niin sitä vaan tapaa ihania ihmisiä kun uskaltautuu matkaan! Kuviahan ei sitten tullut napsittua (ei ehtinyt sen kälätyksen seassa!) perinteisesti yhtään, mutta ihania olet tänne ja instaan teidän wörkruumilta ottanut! Toivottavasti paljon porukkaa käy moikkaamassa ja ostoksilla! Kuuluillaan taas pian, ja jos joulukuulle jo junalippua alkaisi varata... Haaveita tarvitaan!

  Iso hali,
  Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! No hyvä että selvisit kotiin säkin kanssa. :D Kiitti itelles ja niinpä! Ihanaa kun tulit ja nähtiin viimein ihan livenä! Kuulemisiin ja näkemisiin!! ♥♥♥

   Poista
 2. Ihanalta näyttää :) Elättelen toiveita, että pääsisin käväisemään ensi torstaina, jos Linnanmäen reissu onnistuu silloin. Mahdatkohan torstaina olla miten paikalla? Jos vaikka osaisin vihdoin päättää, mitä kangasta tai kankaita ostaisin, kun pääsisin livenä katsomaan kuoseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen torstaina paikalla ainakin klo 16 saakka kaikella todennäköisyydellä, jos ei tule mitään yllättävää eteen, kuten esim. oksenteleva lapsi (niinkuin eilen). ;) Jos ehdit ja muistat, niin kysäise vielä ke/to uudestaan sähköpostitse niin eiköhän tilanne ole silloin selvillä! Tervetuloa!!

   Poista
 3. Sinulla on kyllä aivan ihastuttava ja persoonallinen puoti! Näyteikkuna on niin houkutteleva, että en pystyisi kävelemään ohi poikkeamatta sisälle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Toivottavasti pääset poikkeamaan sisälle joku päivä! ;)

   Poista
 4. Ihana tuo papukaijatyyny, mitkä värit! Yritin etsiä sille hintaa, mutta en löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tykkäät! :) Hinta-/ostokyselyt sisustustyynyistä voi laittaa suoraan sähköpostiin: novamelina(at)gmail.com, sillä ne eivät ole tällä hetkellä verkkokaupassa ollenkaan.

   Poista
 5. Aivan ihanalta näyttää puotisi! Mikähän on tuo hurmaava tapetti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti löytyi k-raudasta, en muista nimeä, jos sillä sellaista edes oli. :)

   Poista