06 heinäkuuta, 2015

Ajatuksia blogista.. ja Syreenin huumaa

Olen miettinyt tätä blogia ja miten jatkan tästä eteenpäin. En halua bloggaamista lopettaa, mutta toisaalta tuntuu hölmöltä jatkaa entiseen tapaan, koska elämänmuutoksen, eli yrittäjäksi ryhtymisen myötä on postausten sisältö ollut erittäin tuotepainotteista, sekä aika tehdä tätä vähäinen.

Nyt tuntuu siltä, että vanhaan harrastelijamaiseen kässäbloggailuun ei ole enää aikaa, sen myötä en tiedä miten kiinnostavaa tätä blogia on monen enää lukea? Varmasti muutakin kuin pelkkiä uusia tuotteita täällä näkyisi, mutta taatakseni edes jonkinnäköisen elannon perheelleni omalta osaltani, lähes kaikki kässäilyaika menee tuotteisiin ja niiden ulos saamiseen.

Mitähän siis tekisin? Jatkanko tätä, mutta uudella linjalla? Lopetanko tämän blogin ja aloitan uuden "kauppablogin"? Ajatuksia? Mielipiteitä? Hjälp!! Riittääkö siellä kärsivällisyys katsoa tuotekuvia ja odottaa jotain muuta vaan toisinaan väliin?

Tämäkään postaus ei jää ilman työn vaikutusta. Ihana syreeninkukkainen Archive lilac -kangas alkaa olemaan loppumetreillään, eli tiedoksi heille jotka haluavat tästä kankaasta vielä palasen itselleen, sitä on enää n. 4 metriä myytävänä, eli toimi nopeasti!

Lisää kuosin synnystä voit lukea TÄÄLTÄ ja samasta paikasta voit myös kangasta tilata. Poimin Pinterestistä muutaman aiheeseen liittyvän kuvan silmäniloksi. Lähteet (jotka löysin) ovat sekalaisessa järjestyksessä numeroissa kuvien alla.
1 2 3 4 

Recently i´ve been thinking a lot about what to do with this blog. Since i took the leap to entrepreneurship i really haven´t had almost any time to sew anything else than my products. So should i continue in this path - which has changed it´s emphasis on my products more than happy hobby-like crafting as before? Should i quit this blog altogether and base a new "shop-blog" instead? Is anyone interested anymore when most of my updates are about my products? If you have any opinions or thoughts in this matter, please share them. I would appreciate your opinion a lot. So confused an indecisive at the moment..

Anyways, even this post has some work stuff involved.. Thought i´d let you know that the beautiful Archive lilac fabric is getting close to it´s end. I have about 4 meters left of it for sale so be quick if you want a piece for yourself. You can read the birth history of this beautiful print (and order too) from HERE.

All the links i could find for these lovely pictures are in the numbers (in random order).

9 kommenttia:

 1. Elämä muuttuu ja blogi sen mukana. Älä aloita uutta blogia vaan jatka tätä, sellaisena kun elämä nyt on. Monet taatusti saavat täältä vinkit uusiin tuotteisiisi ja ne joita ei kiinnosta, lopettaa seuraamisen. Ne joita kiinnostaa pienen käsityöyrittäjän elämä, ne seuraavat sitten.

  Musta blogi on ennenkaikkea kirjoittajan, ei lukijoiden. Toki lukijat tulee ottaa huomioon, mutta eiköhän tämä blogikin tule sulle taas tärkeäksi kun rutiinit uurtuu ajan kanssa ja tarvitsen paikan mihin kirjoittaa - vaikka työstä. Tai jostain ihan muusta :)

  VastaaPoista
 2. Jatka vaan samalla linjalla:) Minä ainakin olen jokaisen postauksesi käynyt lukaisemassa.

  VastaaPoista
 3. Minäkin äänestän, että anna blogisi elää oman elämäsi mukana eli jatka vaan tätä blogia. Mieluusti seuraan bisnesjuttujen etenemistä, ja välillä sitten varmaan on (joku päivä) hetki aikaa muullekin!
  Ihanaa kesää sulle!

  VastaaPoista
 4. Jatka ehdottomasti sen mukaan mikä sopivalta tuntuu. Itse voin käsi sydämellä sanoa, että tykkään myös tuotepainotteisista postauksista. Olen tykännyt seurata blogissasi myös lapsiin liittyviä juttuja ja kauniita kuvia on ollut ilo katsoa.
  Tämä on sinun blogisi, sen kuuluukin olla sellainen kuin itse haluat. On hyvä kysyä välillä itseltään, "kirjoitanko minä blogia vai blogi minua?" Sen kun muistaa, niin se pysyy tekijän näköisenä.

  P.s. Kaupallisuus blogeissakin on tätä päivää, eikä se haittaa yhtään, näin saa ollakin. Lehdissä ja telkkarissakin on mainontaa, eikä nekään haittaa, ainakaan minua :)

  VastaaPoista
 5. Edellä kirjoittaneiden kanssa samaa mieltä :) Itse olen tullut lukijaksi hieman ennen yrittäjäksi ryhtymistäsi ja edelleen sen jälkeenkin olen tykännyt seurata. Minusta on kiva nähdä tuotteitakin samalla lailla kuin "omia käsitöitäsi". Ja blogin myötä tulee myös käytyä verkkokaupan puolella katsomassa ja varmaan jossain vaiheessa myös ostamassa.

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään sun blogissa väreistä, sommitelmista, kauniista ja söpöistä asioista kamerasi linssin läpi – en pelkästään käsitöistä. Minä tyytyisin keskinkertaisuuteen siinä mielessä, että antaisin blogin olla sellainen kuin ehtii tekemään. Jos käsitöitä ei enää ennätä vapaa-ajalla tehdä, voi blogata niistä asioista, jotka tuovat työlle tasapainoa ja iloa. Ja ilman muuta voit pitää tuotteitakin mukana mutta pitäisin ne ikään kuin sivuasiana – ei ole väärin että pienyrittäjänä näytät, mitä olet tehnyt ja mistä voi hankkia. Pelkkä tuoteblogi kävisi vähän tylsäksi ja kaupallisen makuiseksi (joskin huomautan, että itse en pidä kaupallisista blogeista, mutta juurihan tuossa edellisten kommentoijien teksteistä näkyy, ettei sekään tunnu haittaavan). Luulen, että värikkään ja itsesi näköisen blogin pitäminen on itsessään hyvää markkinointia, vaikkei jatkamista missään nimessä kannata sillä itselleen perustella.

  VastaaPoista
 7. Voi että tuo kangas, yksi niistä lemppareistani! Ja kuvissa oleva mekko, niin minun tyylinen:) täällä myös tykätään blogistasi kovasti!!

  VastaaPoista
 8. Jatka toki tätä ja kaikki keinot käyttöön, tällä on varmasti paljon lukijoita käytä ihmeessä tämä markkinointi kanava hyväksi. Kaikkea hyvää sulle toivon ♡

  VastaaPoista
 9. Voi ei, älä vaan missään nimessä lopettamista mieti. Kyllä tätä on aina ja edelleen aivan ihana lukea tätä blogia, ihana ispiraatiopaikka <3

  VastaaPoista