11 toukokuuta, 2015

Tyynyjä ja muistitaulu

Meillä on edelleen kevään loppuun saakka se järjestely, että Niksu käy lyhennettyä pk-viikkoa, joka tarkoittaa sitä, että jollen saa hoidettua pojalle hoitajaa yhtenä päivänä viikossa, lähtee mulle seuralainen työhuoneelle. Perjantaina kävi näin, mutta onneksi Niila jaksoi tosi hyvin (no okei, pelien avulla) koko päivän ja otti rennosti. Sain tehtyä hommiakin.

Oon puuhastellut sisustustyynyjen parissa viime viikolla ja tänäänkin ja jatkan sillä linjalla vielä tämän viikon, toki tehden muutakin. Amy Butlerin ja Almedahlsin kankaista on syntynyt jo muutama yksilö ja ne siis löytyvät Mäkelänkatu 15 osoitteesta. Myös sähköpostitse voi aina tiedustella jos kiinnostuit jostain. Varsinaisia tuotekuvia näistä ei nyt kyllä ole, enemmänkin fiiliskuvilla mennään.

Tänään päällystin myös Libertyn Glenjade -kankaalla muistitaulun itelleni. Tulee tarpeeseen. ;)

My little one still has one extra day off from day care during this spring and that means now, that if i can´t get anyone to look after him for one day in a week - he comes with me to my work space. This was the case last Friday. Fortunately he was really easy going the whole day and i even got some work done.

I´ve been making pillows of Amy Butler and Almedahls and there´s still a few on my table. So much to do and so little time. That´s how it feels at the moment.

Today i also made a notice board for myself. Covered an old blank one with Liberty´s Glenjade fabric. So pretty, and needed. :)

11 kommenttia:

 1. Nuo kankaat on kyllä ihan mahottoman kauniita ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo viimeisen kuvan ´kukkaniitty ja punainen kettu´ -kangas. Olisikohan sitäkin tulossa myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana kangas, ruotsalaisen Almedahlsin designia. Ei ole tulossa kangasta minulle myyntiin, mutta ehkä heidän omilta sivuiltaan voi tilata?

   Poista
 3. On nämä kyllä ihanan näköisiä, vaikkei yhtään mun tyyliä. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa taas lukea blogiasi! Niin iloinen väripiristys stressaavaan arkeen :)

  VastaaPoista
 5. Heh, ihanan kippurassa pienen "apulaisen" jalat :D

  VastaaPoista
 6. Hei! Kuvassa näyttää, ettei tyynyissä ole vetoketjua ja erillistä sisätyynyä. Onko näin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kyllä, ihan oikein näit. Tyynyissä on ainoastaan käsinpesumahdollisuus.

   Poista
 7. ihana tyyli tytöllä valloittaa tuoli :)

  VastaaPoista