11 toukokuuta, 2015

Asiakkaiden ompelemaa

Kuten olen toitottanut, otan erittäin mielelläni vastaan kuvia tuotoksista, mitä olette ommelleet Libertyn kankaista, jotka on Karusellista ostettu. Niinan täkki valmistui jo tovi sitten, mutta nyt on hyvä sauma se täälläkin näyttää, kun tuotoksia tuli muutama lisää muiltakin. :)

Alkuperäinen postaus ja paljon muitakin kuvia täkistä löytyy Niinan unelmia -blogista. Niina yhdisti hauskasti Betsyn kummatkin värit Vinskin täkkiin ja siitä tuli IHANA!!


Viikonloppuna sain Hannalta mukavaa postia, kun hän kertoi tehneensä Thorpe-kankaasta itselleen paidan ja laukun. Tuli kyllä todella upeat, vai mitä! Thorpe onkin yksi mun lempikankaista sen loistavan värikkyyden vuoksi. Hanna oli myös ottanut selvää Libertyn historiasta ihastuttuaan Karusellin kankaisiin, käykäähän lukemassa ja katsomassa loputkin kuvat Hannan Villa Pipo-blogista!


Myös Helmoja ja Hepeneitä -blogin Krista oli tehnyt tyttärelleen kauniin paidan John- kankaasta. Käykääpäs kurkkimassa Kristan blogista loputkin kuvat!!


Sunna Mekkotehdas -blogista taas oli ommellut tyttärensä huoneeseen vihreästä Betsystä ihanan kultatereisen tyynyn.


Lisää vaan kuvia mulle kässäkamut, niin julkaisen niitä sitten linkkien kera täällä toiveiden mukaan!
Olen luonut myös omaan Pinterestiini Suomi♥Liberty -taulun, jonne pinnailen näitä tekeleitä. Sinne voi liittyä kuka tahansa lähettämällä mulle pyynnön sähköpostiin (en keksi miten muutenkaan), jolloin pääsen kutsumaan sinut ylläpitäjäksi. Jos siis epäilet ompelevasi näistä kankaista jotain, voit ihan itsekin jatkossa sinne sitten pinnailla kuviasi. :)

♢♢♢♢♢

Pictures and links to my customers blogs who have made these pretties of my Liberty of London fabrics! 

1 kommentti:

  1. Kiitoksia kovasti tästä! Jatko-osasta löytyy vielä Libertyn pannuhattu. Kävin juuri kurkkimassa Helmoja ja Hepeneitä -blogin supersöpöä tytön Liberty paitaa:)

    VastaaPoista