31 toukokuuta, 2015

Kesäpäivä

Eilen lähdettiin lasten kanssa Niinalle apukäsiksi kaksosten hoitoon ja kesäpäivää viettämään. Tehtiin ruokaa ja lapset viihtyi keskenään pihalla trampalla ja sisälläkin malttoivat hetken aikaa. Islaa on aina hellyyttävä seurata, kun se on vauvojen ja pienten lasten kanssa tekemisissä. Vilpitöntä ihastusta ja huolenpitoa. Itse en muista koskaan olleeni yhtä kiinnostunut pikkuisista, kun olin lapsi. Eläimistä kyllä sitäkin enemmän. Islaa kiinnostaa kummatkin yhtä lailla. Pienellä tytöllä suuri sydän.

Tänään houkuttelisi vielä palstahommat. Jos saisin lapsetkin innostumaan mukaan istuttelemaan. Onko teillä kaikki taimet ja siemenet jo maassa? Meidän pitäisi nyt pian saada perunat maahan ennen kuin on myöhäistä. Näin myöhäseen ei ole aiemmin niiden maahanlaitto venynytkään. Raparperipiirakan haluaisin myös leipoa. Kohta on niidenkin aika ohi. Miten nopeasti päivät nyt menevätkään!

Tein pienen yhteistyön Kaunis pieni elämä -blogin Annen kanssa. Voit käydä lukemassa siitä TÄÄLTÄ. :)

Leppoisaa sunnuntaita ja tervetuloa uusille lukijoilleni!

We spent yesterday at my friends house helping out with her twins and enjoying the company and summer day. We made food and our kids jumped on the trampoline almost the entire day. I love seeing my girl with babies and little children. She sincerely loves to take care of them. She is the same with animals too. Big heart on a little girl.

I´m pondering wether to go to our garden plot this evening. I still haven´t put the potatoes in and there´s some rhubarb too waiting to be picked and turned to a pie. ;)

Well, cosy Sunday wishes to you all! 

7 kommenttia:

 1. Trampoliinilla pitäisi hyppiä vain yksitellen! Se on trampoliinin perussääntö.

  VastaaPoista
 2. onneks on kaks vauvaa niin riittää typyille omat syliteltävät...meiän sisarusket riiteleemeiän vauvasta koko ajan kumpi saa pitää----sit revitään sitä kahtia.... voi pientä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika erityistä, kun niitä on kaksi, mutta on siinä tuplasti hommaakin! ;) Toivotaan, että teillä vähän laantuu vauvaintoilu ja malttavat sitten halia rauhassa. :)

   Poista
 3. :) Kiva kun kävitte <3
  Nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡♡♡ Joo! Täällä jo ootetaan sitä malttamattomana. ;)

   Poista
 4. Täälläkin kylvöhommat vielä osin kesken. Viikonloppuna onneksi sain suurimman osan kylvettyä. 2- ja 4-vuotiaat pojat on kyllä niin tehokkaita auttajia, että meinaa olla kylvettynä vähän sinne sun tänne :D Jotenkin ollut nyt niin kiireistä, että ei ole ehtinyt oikein kasvimaa- ja pihahommiin normaalisti. Jospa ne sieltä silti kasvaisivat.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Niin kesäisiä. Ja voi kuinka ne vauvat on kasvaneet! <3

  VastaaPoista