21 toukokuuta, 2014

Tukholmassa

Lähdettiin viime viikonloppuna ystävän kanssa Tukholmaan nauttimaan kauniista Södermalmista, kiinnostavista kuppiloista ja loistavista kirpputoreista. Kirpparit tuli meille oikeastaan vähän vahingossa kuvioihin, mutta oltiin kyllä sitäkin onnellisempia tästä ylläristä! Jotenkin tuntui, että uskomattomia löytöjä pienin hinnoin löytyi huomattavasti helpommin kuin Helsingin kirppareilla, miksiköhän?

Kaveri mm. osti String-hyllyn 15 eurolla... Ihan vaan esimerkkinä. :)

Sen lisäksi kirpputoripaikat oli uskomattoman tunnelmallisia ja kauniita! Ihmiset iloisia ja eläväisiä.

Löytöjemme kotiin raahaaminen ei sitten ollutkaan ihan niin kivaa ja ihanaa, mutta sen arvoista toki. Sunnuntaina palattiin kotiin ja maanantaina meillä jatkui taas ritsteilymeiningit Tallinnan suuntaan, johon mentiin työporukalla (mun kaveri on siis myös mun työkaveri, parasta). Oli hauskaa taas nähdä kollegoja ympäri Suomea ja nauttia pitkän kaavan mukaan illallisesta. Laivabuffetit alkoi kyllä hieman tökkimään neljännen päivän kohdalla, se on myönnetävä.

Vieläkin on melko levoton olo kaikesta reissaamisesta, mutta hyvä olla kotona.

Vähäsen vaan jaksoin Ruotsissa kuvailla, Tallinnaan en edes ottanut kameraa. Tässä kuitenkin muutama matkakuva Tukholmasta.

Seinämaalaukset on Suomesta, sataman ympäriltä.

Lauantaina osallistun Siivouspäivään raahaamalla lasten pieneksi jääneitä vaatteita meidän pihapiiriin, mutta tän viikon aikana aion myös saada arvonnan suoritettua. Palataan siis pian!

P.s. Olen tehnyt kaverini kädessä olevan lintukassin, siis painatuksen. Tein sen itselleni meidän työpaikan virkistyspäivänä Kaupunkiverstaalla, kun jokainen sai painaa mitä halusi joko kassiin, tai paitaan. Tosi kivaa ja helppoa, ja henkilökunta oli todella avuliasta myös. Suosittelen tutustumaan paikkaan!! =)
Some pictures of my trip to Stockholm with my friend. The wall painting are from Finland, around the harbor. The bird bag on my friends hand is by me. I made it for myself when we had a "refreshment day" at work. Super cool place, i highly recommend visiting this place Kaupunkiverstas!

After Stockholm we headed to Tallinn but i left my camera home. It was a work trip anyways and i was kinda tired of carrying stuff around, but that was a nice trip too. Even though i must say we did get enough of those boat buffet´s. :D

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! J kiittää kirjeestä. Saapui muutama päivä sitten....
  Lomaviikolla on hyvää aikaa kirjoitella takaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, innolla odotetaan! Vaikka täältä päästä kestikin ihan hiiiirrrvveeeen kauan tällä kertaa.. ;)

   Poista
 2. Mahtava löytöretki! Kassi on kaunis♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nalle! :) Oli kyllä ihanaa ja onnekasta meininkiä.

   Poista
 3. Kuulostaapa ihanalle! :) saisiko vinkkiä niistä mainitsemistasi kirpputoreista, mistä sellaisia aarreaittoja voisi löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli Riikka ihanaa. Lisäaika ei ois ollut yhtään pahitteeksi. :) Meillä kävi niin, että saavuttiin sinne Södermalmin Sofoon joskus kympin pintaan ja kaikki kaupat mihin ajateltiin alunperin mennä, aukes vasta 11-12 välillä. Kierreltiin ja käveltiin sitten ympäriinsä sillä alueella ja eksyttiin erinäisiin sisäpihoihin ja kadunvarsiin minne osoitti käsinraapustetut loppis-kyltit. Meillä tais vaan käydä tosi hyvä tuuri ajoituksen suhteen, ne ei ainakaan vaikuttaneet toistuvilta kirppispaikoilta, vaan ihan tyyliin pihapiirissä sovittuja juttuja. Mutta jos sinne menee viikonloppuna niin kannattaa pyöriä ympäriinsä tolla alueella! Varmasti niitä sitten jossain tulee vastaan. :)

   Poista