10 toukokuuta, 2014

Räpsyjä viikolta

Tän viikon paras asia oli kahden istuttava rottinkisohva, jonka löysin lähipihan roskalavalta. Saattaa olla että maalaan sen vielä, mutta hyvä kun sain pestyä, kun lapset oli jo sisustaneet olkkarin sillä, heittäneet täkit ja tyynyt päälle ja katselivat siinä elokuvaa. :)

Sen piti mennä parvekkeelle, mutta katsotaan nyt. On kuulemma niin täydellinen elokuvasohva.

Seuraa iso pläjäys sekalaisia kuvia kuluneelta viikolta.

P.s. Islan 16" pyörä nyt huutiksessa (linkki blogin oikeassa laidassa). Käy kurkkaamassa jos on nätille tyttöjen pyörälle tarvetta. :)

The best thing this week was my save from a garbage platform. I found this rattan sofa for two and took it home. My intention was to paint it and put in at the balcony but just when i got it washed - the kids had already moved it in front of the tv, covered it with blankets and pillows and watched a movie on it. I heard them say that it´s the best movie couch ever.. So, let´s see if i will ever get it to the balcony. :)

Here are some (quite a lot) random pics from our week.

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja voi noita teidän tapetteja!! Sun sivuilla kun käy,niin saa aivan mahtavaa väriterapiaa:D. Nyt keittelemään teetä ja nauttimaan lasten kanssa herkkuja.
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -sirpa-! Mukava kuulla!! Toivottavasti oli hyvät herkut! :)

   Poista
 2. Ihania noi teidän tapetit! Ja söpö sohva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosa! Joo, se on aika söpö. JA tulee vielä söpömmäksi jos sitä vähän maalailen nätin väriseksi... ;)

   Poista
 3. Kiva nähdä luonnossa tuo ensimmäinen tapetti, kun olen juuri katsellut sitä meille sillä silmällä. Vielä vaan ei tiedä mihin laittaisi... Tuo toinen on kiva myös, mistäköhän on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se Taikayö on kyllä aika ihana.. :) Makkarin tapetti on K-Raudasta. Sitä oli muistaakseni kolme eri värivaihtoehtoa, mutta tää oli ehdottomasti eniten mun mieleen.

   Poista
 4. Ihanan värikkäitä kuvia. Mistä tuo ihana pallonauha on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät. :) Pallonauhan väkersin lauantaina puuhailuvimmassani isoista puuhelmistä ja rikkimenneen valosarjan ylijääneistä palloista.

   Poista
 5. Moi! Maksatko veroa myymistäsi töistä? Veroraja ylittyy vuodessa reippaasti, ja hinnat ovat ammattilaisen tasoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, en maksa veroa tuotteista, sillä olen selvittänyt asiantuntijan kanssa mitä tilanteessani kannattaa tehdä, ja käsitöistä saamani vuositulot itse asiassa alittuvat reippaasti! Kerrotko millä perusteella päätit, että veroraja ylittyy reippaasti? Toiminimeä olen miettinyt ja sitä kautta myyntien ilmoittamista, mutta toistaiseksi se on tuntunut kovin työläältä siihen nähden, että hyvin harvakseltaan saan tuotteita edes tehtyä myyntiin. Hinnoista sinun, hyvä anonyymi, on ihan turha huudella sieltä puskista. Hinnat on määritelty - kuten olen ennenkin kertonut - sen mukaan, paljonko materiaalit ovat maksaneet, kuinka työlästä niiden hankkiminen on ollut (suurin osa kankaista kun on ulkomailta, enkä kaihda aikaa ja vaivaa sen suhteen kun kankaita etsin, että löydän ne omasta mielestäni ihanimmat, jotka maksan ihan täydellä hinnalla ja omasta pussistani!), kuinka kauan aikaa on kulunut suunnitteluun, töiden esivalmisteluihin ja itse ompelemiseen. Ompelujälki ON AMMATTILAISEN TASOA (alan koulutus + vuosien kokemus), joten mielestäni näillä perusteilla hinnat on hyvinkin perustellut. En tiedä edes mitä tarkoitat ammattilaisen tasolla? Pitäisikö laadukkaita käsitöitä myydä halpamarketin hinnoilla? Seuraavan kerran kun päätät huudella jonkun blogissa, niin laitappa ystävällisesti ihan nimesi alle, mielellään sen jälkeen kun olet tarkistanut faktat (mikä on toki sinulle varmasti mahdotonta). Ehkä silloin tämän kaltaiset kommenttisi eivät ärsytä ihan niin paljoa.

   Poista
 6. wow!! love all the colors at your beautiful home!!
  hugs

  VastaaPoista