05 toukokuuta, 2014

Synttärit numero 7

Koko viikonloppu meni meidän murusen seiskaa juhliessa. Sunnuntai oli ihana päivä. Täynnä rakkaita ihmisiä ja hulinaa ja vilinää. Vaikka sukua mulla ei juuri olekaan - ja varmasti myös juurikin siksi - oon tosi kiitollinen näistä ihanista ihmisistä, joita meillä on ystävinä. Love juu!!! ♥♥♥
Kiitos tämän supersöpön pikkumiehen, on meidän Islalla nyt hirvittävä vauvakuume.. Äitiii... sun on pakko tehdä tällanen!! Huh huh.. ;)

 Läksiäislahjaksi kamut sai mukaansa karkkivartaat, joihin Isla oli askarrellut kiitoskortit. Hauskan idean bongasin pinterestistä.Our whole weekend was all about partying my sweethearts number seven. Sunday was just perfect - seeing so many of our dear friends and their little ones. I feel blessed to have them in our life. ♥♥♥

8 kommenttia:

 1. Onnea sinne! :) Ihana kakku! Ja ihana vauva :-)

  VastaaPoista
 2. Karkkivartaat on ehdottomasti toteutettava! Tyttöjen synttärijuhlat lähestyy ja aina on pula kivoista läksiäislahjaideoista:)

  VastaaPoista
 3. Tuossa vikassa kuvassa Islalla on aikas mieletön katse kun ihailee vauvaa... ;) ihana kangas Islan mekossa! Täälläkin nuo karkkivartaat on toteutettava, kiitos taas kerran vinkistäsi!!!!

  VastaaPoista
 4. ihania ideoita joita niin kiva jakaa <3

  VastaaPoista
 5. suloiset synttärit, kaunis sankaritar ja kivat kivat ideat <3

  VastaaPoista