18 maaliskuuta, 2014

Tyttöjen tossut + kurkistus

Tämän kevään pikku kokoelmaani kuuluu myös muutama pari tossuja pienille tytöille. Ihan juuri kohta lisään nämä kaksi paria kauppaani. Tossut ovat kokoa 27/28, sisäpohjamitta 17 cm. Tarkistathan mitan ennen ostoa! Kaikissa tossuissa on keinonahasta pohjaan ommellut liukuesteet. Tossuja tulossa vielä lisää heti kun ehdin kuvata jne.. 
Kaikki olemassa olevat kappaleet tiettyä kokoa tulevat kerralla myyntiin. Eli tätä kokoa esim. on vain nämä kaksi paria.

P.s. Nää mun kollaasit on vähän kökköjä, pahoittelut siitä. :DAlla vielä pieni kurkistus hauskuuksiin, jotka myös ilmestyvät kauppaani lähipäivinä. ;)


Two pairs of little girls indoor shoes will soon (tonight) appear in my shop. Size is (EUR) 27/28, inside measure 17 cm. Please measure your girls sole before purchasing!

P.s. Don´t mind my crappy collages. :D

Below is also a sneak peek of some fun purses that are part of my small spring 2014 collection and will also soon be updated to my shop. ;)

4 kommenttia:

  1. Hei! Nättejä tuotteita. :) Mistä tuota keijuaiheista kangasta olet löytänyt mistä nuo ekan kuvan tossut on tehty? Oma tyttö on vasta vaava joten isot ovat, mutta kyseinen kangas ois kuin nakutettu työnalla olevaan tilkkupeittoon tytölle. Lilat ja violetit kankaat hakusessa ja keijuaihe osu ja uppos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tilasin joskus sitä Etsystä, siitä on kyllä yli pari vuotta jo, joten en usko että sitä enää löytyy. Valitettavasti en edes muista nimeä enää. Mulla ehkä on sitä jonkin verran jäljellä, voin myydä loput sulle tilkkupeittoon jos haluat? Jos kiinnostaa, niin laita mulle sähköpostia. Katson kotona paljonko sitä on jäljellä, niin tiedän sitten hinnan. :)

      Poista