01 maaliskuuta, 2014

Muutama uniikki koru saatavilla!

Lisäsin juuri kahdeksan söpöä korua kauppaan ja samalla meni aleen viimeinen pari aikuisten tossuja (koko 36) ja kaksi jäljellä olevaa pöllötyynyä. 

Olen maalannut leveät puuhelmet itse ja koristellut ne söpöillä kankaista leikatuilla kuvilla, jonka jälkeen helmet on vielä viimeistelty lakalla. Kaikkiin koruihin olen huolella valinnut lisäksi helmet niitä kaunistamaan. Kaulanauha on säädettävä.
Ainoastaan "Leaves" (Lehdet) -korun nauha on sen verran niukka, ettei mene aikuisen pään yli, muut korut menevät yhtälailla leikkimielisille aikuisille, kuin tyttösillekin. ;)
These eight OOAK pretty colorful necklaces were just added to my shop! At the same time i put the last pair of adult slippers (EUR size 36) and two remaining owl cushions on SALE.

I have painted the wooden beads on the necklaces myself and decorated them with cute pictures i´ve cut from my fabric scraps. Then i have finished off the beads with varnish. All parts in every piece are very carefully selected and put together.

4 kommenttia:

 1. Onpa ihania! :) Jos tänään näpyttelen tilauksen niin ehtisikö koru minulle ensi viikon aikana? Sukulaistytöllä on viikonloppuna synttärit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Piia! Joo ehtii! Jos ostat Paypalin kautta, tai maksat Nordean verkkopankilla niin laitan postiin heti huomenna. Ja jos maksat toisesta pankista ja haluat huomenna jo postiin, niin voit lähettää sähköpostiin kopion maksusta. Sekin passaa. :)

   Poista
 2. Aivan ihania! Olet kyllä mestari värien käytössä (:

  VastaaPoista