09 maaliskuuta, 2014

Askartelua ja unelmia

Tänään mentiin lasten kanssa taas Niinalle ja samalla kun tytöt askarteli itselleen naamioita, niin Niila rakensi legoilla ja me Niinan kanssa haaveiltiin ja höpistiin. Innostuin myös kuvailemaan Niinan maailman kauneinta kotia. Päivän kuvat alla sekalaisessa järjestyksessä.

Tunnelmallista sunnuntai-illan jatkoa. Mun pitäisi jumpata, mutta pelkäänpä taas valitsevani ompelun kevätmallistoni parissa.. ;)

Today me and my kids went to Niina´s and while the girls crafted masks for themselves and Niila played with legos - me and Niina dreamed away our future (which will likely never happen). I also got carried away taking some shots of her most beautiful house in the world. So here are some of todays pictures in random order.

I wish you moody and cosy sunday evening. I should be doing some exercise but i´m afraid i´ll just move towards my sewing machine and spring collection.. ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ja erityisesti iski silmään tuo mainio kehoituslause. Itse kun juuri postailin omasta kamppailusta aikaansaamisen vaikeudesta. Mutta toivominen ja unelmointi on tärkeää myös, hyvä että ootte tehneet sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Karo-Liina, se kehoituslause osui nyt mullekin niin nappiin, että ihan pakko oli se tänne saada. Ja kyllä, unelmointi jatkuu, se on varma! :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat meiltä Nova! Kiitti sunnuntaiseurasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti sulle! :) Kuules, teiltä ei huonoja kuvia saa! Maailman ihanin koti. ♥

   Poista
 3. Heippis!Blogissani on sinulle haaste:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma A. ♥ Vähän heikosti yleensä haasteita ehdin tehdä, mutta tulen piipahtamaan blogissasi ja katsotaan, jos vaikka sille jonkun rakosen löytäisin. :)

   Poista