16 maaliskuuta, 2013

Voihan kevät!

No niin... Eilen kun oltiin lasten kanssa pihalla, sain yllättäen mahti-idean lähteä pikku kävelylle K-Rautaan. Siellä sitten mietin, että mitähän mun tekisi täältä mieli ostaa. Päädyin tapettien luokse ja oho, sieltä lähti kaksi rullaa ja tapetointitarvikkeet matkaan. Ikinä ennen en oo tapetoinut, mutta aloin sitten samantien hommiin ja uudistin meidän eteisen. Siitä tuli ihana! 

Kevät saa mut ihan hulluksi kun koko ajan tekee mieli uudistaa kotia. En varmaan ole kyllä ainoa..?
Ja arvatkaa Mikan ihmetys kun se astui ovesta sisään illalla. Whaat?!?! :D


Islalle on nyt tiputellut kutsuja pk-ystävien synttärikemuihin ja tänään askarreltiin kaikki kolme koruja tämän päivän syndesankarille, sekä mä surautin alla olevan kassin matkaan. 

Siis vitsit.. Nyt mun tekee koko ajan mieli tapetoida kaikkee. Täytyy rauhoittua. Ommella vaikka sohva- tai lattiatyynyjä lisää. :D


So... Yesterday i was at the yard with my kids and suddenly got this great idea of going to the hardware store nearby. So i took the kids and started walking. When we got there i didn´t really know what i wanted. Then we came across the wallpaper area and i decided to take a couple of rolls and all the equipment needed with me and headed to the register. I have never put wallpaper anywhere but yesterday i did it and now we have a new hallway. I love it! This spring time is making me bonkers. You can just imagine Mika´s face when he came home in the evening and saw the wall. Whaaat?!?! :D

Isla has got some invitations to birthday parties of her daycare-friends. Today all three of us (me+ Niila+Isla) made some bracelets - and i sew this bag for todays birthday girl.

Oh, i just feel like getting more wallpapers.. I have to calm down now. Make some new sofa- or floor cushions or something. :)

15 kommenttia:

 1. Tulipa kaunis eteinen. Millainen se ennen oli. Voin kuvitella miehesi ilmeen ;-)

  VastaaPoista
 2. Hieno eteinen! Ja ihanaa spontaaniutta!

  VastaaPoista
 3. Ihana tapetti, kyllä kun valo pääsee pitkän talven jälkeen paistamaan nurkkiin niin huomaa että ovat joko siivouksen tai uudistuksen tarpeessa :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin ja piti vielä sanoa että kassi on niin ihanan söpö:)

   Poista
 5. Ihana. Kaunis ja valoisa! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! =) Söpö kassi!

  VastaaPoista
 7. Toiminnan nainen! Hyvältä näyttää, sekä tapetti että kassi.

  VastaaPoista
 8. Upea tapetti, voi ihastus <3

  VastaaPoista
 9. Ooh! Miten kaunis eteinen!
  Ja huiput synttärilahjat, mäkin tykkäisin tommosista rannekoruista. :)

  VastaaPoista
 10. Ihana värikäs herkkukassi! :)

  VastaaPoista
 11. Korut onkin hyvä lahja lapsille. Kaikki pojat ei välttämättä innostu, mutta useimmat sentään, jos värit on tarpeeksi jännät, luulisin :)

  VastaaPoista
 12. Kaunista tapettia. Melko taitava kyllä olet kun yksin rupeat tapetointipuuhiin. Me ollaan miehen kanssa yläkerran seiniä tapetoitu, ensimmäistä kertaa elämässä, ja voin todeta että ei ehkä ole ihan mun mielipuuhaa. Tai eihän sitä tiedä kuinka siihen vielä koukuttuu,mutta kyllä nuo riittää nyt hetkeksi mulle ;)

  VastaaPoista
 13. Nuppu home: Se oli vaan valkoinen. Edellisen asukkaan jäljiltä oli jo tummentumia ja kolhuja. Nyt on ihana! :)

  Hanna: Kiitos! :)

  Mira ja un tekemä: Kiitti!! :)

  Katja: Joo tosiaan, se kyllä kuvaa mua aika hyvin. ;) Kiitos!

  Purlina: Eikö! Mäkin ihastun siihen joka päivä enemmän.

  Tiina: Kiitos paljon! Siitä vaan askartelemaan koruja sitten! :)

  Pieni lintu: Kiitos! :)

  Nuukaska: Ne on kyllä kivoja, varsinkin kun niitä on helppo lastenkin tehdä itse. Harvemmin tulee pojille tehtyä, mutta kyllä meidän Niksullakin muutama on. Niissä vaan ei oo "tyttövärejä" niin rankasti. :D

  Nanni: Se on kyllä kaunista. No on myönnettävä, että alku lähti aika tahmeasti ja kiroillen käyntiin. :D Mutta kyllä se sit siitä kun tajusin miten sen parhaiten saa seinään. Oon toki aika kätevä käsistäni, ja iloinen siitä. :)
  P.s. Vähän toi kyllä koukutti ja houkuttaa tapetoida lisää. ;)

  VastaaPoista
 14. Voi kun tulikin kevät olo, kun piipahdin täällä. Valtavaa energiaa blogisi suorastaan pursuaa. Kiitos, oli kiva käydä!

  VastaaPoista