03 maaliskuuta, 2013

Miau!! Kisu-pötkylä!

Sainpas tehtyä toisen pötkylän omallekin muruselle! :) Tässä nyt kävi vaan niin, että koska tein taas lennosta kappaleet, niin tämäpä pötkylä onkin hirmu paksu. Sehän tietysti söi kaikki mun vanut ja sen takia Isla saa odottaa nyt omaansa sen aikaa, että saan hankittua kunnon kasan vanua lisää. Ihan vaan varmuuden vuoksi on kuitenkin ommeltava sekin jo vanua vaille valmiiksi. Siinä vaiheessa se ei voi jäädä enää tekemättä. ;)

Niksu tietysti toivoi kisulia ja niin syntyi kisu-pötkylä. Näissä on kivaa se, että voi käyttää vähän isompia jämäkankaita pois, osa paloista voi hyvin olla sellaisia joilla ei välttämättä oo niin väliäkään, koska lattialla nämä kuitenkin lojuu. 

Hännän jätin tälle tekemättä, koska meillä se saisi vaan oman lisänsä koirankarvoista mukaansa. :D

I did make one! Niila of course wished for a cat and so this fellow was born. It just so happened that this became so much chubbier than the one i blogged about before, that it ate every last bit of my stuffing stash. That´s why i only made one today and Isla has to now wait a while for hers - i need to get A LOT of stuffing for her floor buddy first. I think it´s best that i sew it together tonight though... Then it´s almost impossible to not finish it ever. ;)

I left the tale from the kitty cat undone since in our home it would only get sooo much hairier with our doggies fur on it.

It´s fun to make these since you get to use the bigger leftover fabrics. You can put in the middle some pieces that aren´t necessarily even so great. It´s gonna hang out on the floor anyways so there´s no point in using all the best ones. At least if you have animals in the house.

20 kommenttia:

 1. Onpa aivan ihana kisu!! Sen kanssa on varmaan kiva pötkötellä.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava pötkylä ja niin suloisia kuvia! Hauska idea ;)

  VastaaPoista
 3. Hauska! Jos tekis vetskarilla, tuosta saisi hyvän varapeittojen säilytysjemman.

  VastaaPoista
 4. Aivan loistavia pötkylöitä! Vanua mahtaa mennä melkoinen määrä... minäkin mietin jo, että mitäköhän siellä sisällä voisi säilyttää.. Mutta joo, mieli tekisi täälläkin!

  VastaaPoista
 5. Suloisia pötkylöitä, mauahtavia! Olisi oiva painikaveri meidänkin poitsulle!

  VastaaPoista
 6. Suloinen tämäkin! Mietin jo, että voiskohan tuollaisessa säilyttää lasten toppavaatteita:) Saisi kaappitilaa, heh!

  VastaaPoista
 7. Onpa söötti kisupötkylä!

  VastaaPoista
 8. Miekin haluun! Ihan super ihana! :-)

  VastaaPoista
 9. voi mikä pötkylä. meilläkin kyllä tykättäisiin tästä..

  VastaaPoista
 10. Voi, tämän idean taidan jossain muodossa pölliä! Oletko täyttänyt vanulla?

  VastaaPoista
 11. ihana! Jähmetyin tuijjottamaan nuita kissan siliä....

  VastaaPoista
 12. Mainio! Tuohon on uponnut melkoisesti vanua! :) Ihana leikkeihin. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana kisu! Tuollaisessahan saisikin kätevästi säilytettyä varapeitot kun tekis vetskarin johonkin kohti. Eipä lojuis kaappien täytteenä nekään, kun niitä ei tarvita.

  VastaaPoista
 14. Hauskan näköinen tapaus :) On arvokasta kun lapset näkevät vanhempiensa tekevän jotakin itse ja vielä lapsille.

  VastaaPoista
 15. UUUH ja AAAH :D onpas ihana! Ihmekkos kun soi kaikki vanut, tuo potkylahan on massiivinen. Varmasti ihana lohoilykaveri.

  VastaaPoista
 16. Oi, TAAS ihana pötkylä!!!

  VastaaPoista
 17. Tulin hieman hakemaan väriterapiaa sinun ihanista kuvistasi! :)
  Blogisi on niin kaunis ja värikäs :)

  VastaaPoista
 18. Onpa hauska pötkylä! Minun katseeni jähmettyi kuitenkin eniten tuhon viimeisen kuvan pastellisävyiseen mattoon. Mielikuvitus lähti jo laukkaamaan, että osaiskohan tuollaisen virkata? Mitäs tuumisit?

  VastaaPoista
 19. Kiitos kaikille kivoista kommenteista!! Yritän vastata kaikkiin kerralla. :)

  Ei ois yhtään pöllömpi idea käyttää säilytykseenkään tällaista, tosin mä kun oon niin höhlän tarkka kaikesta, niin varmaan ärsyyntyisin sen ulkonäköön jos ei ois tasaisen täytetty vaan jotenkin muhkurainen. :D

  Vanua meni tosiaan ihan hulluna. Ostin jossain vaiheessa aina vanut EK:sta tai kierrätyskeskusesta, mutta viimeiset pari vuotta oon käyttänyt Ikean tyynyjä, niitä mitkä maksaa vaan euron. Lienee halvin tapa saada vanua..?

  Tän kanssa on kyllä lapset tykännyt painia ja pötkötellä sen päällä. Niksu aina raahaa sen sänkyyn yöksi, sillä on sitten kolme kisua siellä viekussa. Ei kuulemma haittaa yhtään vaikka tämä viimeisin järkäle just ja just mahtuu sinne. :D

  Nuppu home: En tiedä kyllä yhtään. Kokeile! :)

  Aino-Kaisa: Kiitos kauniista sanoistasi! Ilo kuulla! :)

  VastaaPoista