12 tammikuuta, 2013

Sohvan piristäjät

Mulla on tänään ihana ilta tiedossa. Meen rakkaan ystävän luokse, joka tekee mulle perinteen mukaisesti vegaanipizzaa ja ties mitä hyvää. Suunnitelmissa on myös raikastaa ja sisustaa kotia punaviiniä siemaillessa ja musiikkia kuunnellessa. Ihan parasta! :)

Tein nämä pari tyynyä viemisiksi. Ainakin mua aina uudet sohvatyynyt piristää ja niitä on sit kiva vaihdella ja siirrellä paikasta toiseen.

Mitäs muuten ootte mieltä.. Oon ajatellut sitä blogin 2-v arvontaa ja nyt kun koti on muutenkin ollut tapetilla, niin olisko joku toiveiden mukainen sisustustyyny kiva, tai vaihtoehtoisesti pehmolelu, vai onko muita ideoita? Kuuntelen nyt teitä, koska jollekin teistä se palkinto sitten menee. Ehdotuksia siis kiitos! :)

Muutama uusi lukijakin on taas tänne ropsahtanut, kivaa! Tervetuloa!I will soon be on my way to a dear old friend who is making delicious vegan pizza and other treats for me, the vegan pizza has become kind of a tradition for us. Our plan is to renew the decoration and make some changes is his home while sipping some red wine and listening good music. Can´t imagine anything better right now!

I made these two pillows for him to put on the sofa. I love to decorate with pillows, it´s such an easy way to get some color and change the look every now and then.

Btw.. I´m about to throw a giveaway to celebrate my blogs second birthday so i´ll be happy if you give me some ideas! Since the home has been on the lips recently i was thinking about a decorative pillow, or maybe a softie..? What would you want the giveaway item to be? Made by me of course. :)

Welcome my new readers!! =)

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo ruudullinen tyyny! Tuollainen olisi mieluinen arvontavoitto ainakin itselleni :-)

  VastaaPoista
 2. Ihailin juuri aamulla Kristan blogissa kotisi kuvia. Niin ihanaa väriterapiaa!

  Toiveiden mukainen tyyny olisi taatusti mieluisa arvontavoitto!

  VastaaPoista
 3. Hauskat sohvanpiristajat! :) Mun pitais vaihtaa sohvanpaalliset ja keksia sitten jotain kivaa niita piristamaan. :)

  VastaaPoista
 4. Meille kelpaisi pehmolelu :)

  VastaaPoista
 5. Tyyny ois kiva arvontalahja minunkin mielestäni. Miten ois turkoosi?

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat tyynyt! Ja sun blogi on todellista väriterapiaa :).Tyyny ois mitä parhain arpajaisvoitto.T.sinna

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana toi pyöreä ruudullinen tyyny!!! <3

  VastaaPoista
 8. Nuo tyynyt ovat upeita ja olisivat myös houkutteleva arpapalkinto! :)

  VastaaPoista
 9. Miten olisi tyynyn ja pehmolelun risteymä, siis sellainen, jossa olisi jokin hauska muoto (kuten tuossa talotyynyssä), mutta sopisi myös aikuissisustukseen? Sellaisen ottaisin erittäin mielelläni, ja kävisi samalla lasten leikeissä.

  Noita pyöreänmallisia tereellisiä tyynyjä olen tehtaillut aikojen saatossa jo neljä, ja viides tulossa. Ovat mieluisia lattiatyynyinä.

  VastaaPoista
 10. Ihania tyynyjä ja ainakin itselleni mitä loistavin arvontavoitto. Tuli vaan mieleen että onkohan tuollaisen postitus kamalan kallista...
  -Shiva-

  VastaaPoista
 11. Sä sitten ehdit ennen mua. =) Mulla oli ajatuksena tehdä tuollaisia talotyynyjä. Tein jouluksi tonttuja ja samalla toteutuksella ajattelin jatkaa taloihin. Näin ihania Maileg taloja mitkä oli joulukoristeita. Ajattelin että tuostahan voisi työstää kivoja taloja kun noita nauhojakin on mulla niin sikana. =)Ikkunaruudut saisi nauhojen pätkistä.
  No ei mulle tule ihan samanlaisia. Mutta tulee taloja iloisissa väreissä.
  Ihana tuo pyöreä! En ole nähnyt tuota salmiakkikangasta missään. Ferm Livingillä on tuota kangasta monissa tuotteissa ja niin kivoja on.

  VastaaPoista