19 tammikuuta, 2013

Lauantaina kotona

Lauantai on ihana päivä. Nyt alan olla siinä pisteessä, että tykkään mennä töihin (ei se vienytkään kuin puoli vuotta ;) ja tiedän, että mulla on oikeastaan aika kiva ja erityinen työpaikka toimistotyöksi. Tietenkään en oo unohtanut tai haudannut unelmaa käsityöyrittäjyydestä, mutta pystyn tekemään käsitöitä tässä samalla ja opettelen koko ajan olemaan ottamatta stressiä siitä kuinka paljon saan tehtyä, vaan enemmänkin nautin siitä luomisesta aina, kun sen ääreen pääsen.

Oon myös alkanut arvostamaan viikonloppuja ihan kuin "ennen vanhaan", eli aikaan ennen lapsia. Työn ansiota on se, että viikonloput on taas ihan parhaita. Kotona lasten kanssa ollessa mulle oli oikeastaan ihan sama, onko maanantai vai lauantai ja viikonloput oli melkein tylsempiä. Nyt lasten kanssa vietetty aika tuntuu paljon merkityksellisemmältä ja sitäkin arvostaa ihan eri tavalla.
Toki kaipaan myös sitä aikaa kun oltiin yhdessä kotona, mutta ihan lähiaikoina oon huomannut, että nautin vilpittömästi tästä nykyisestäkin tilanteesta. Töihinpaluun jälkeen tajuan täysin mitä tarkoittaa ruuhkavuodet. Kaikki kiva ja ylimääräinen toiminta sijoittuu viikonloppuihin ja sitten nekin tuppaa olemaan täynnä ohjelmaa.

Tänään ei ole ohjelmaa. Ollaan vaan ja löllötellään uudella matolla (joo oli ihan pakko tilata kun edellinen matto piti laittaa pesua odottamaan). Ja sitten toin töistä ton pienen keltaisen hyllyn kun se oli menossa roskikseen. En nyt voinut sellaista katsoa vierestä. Ja oli mun pakko myös ostaa H&M:ltä lintulakanat, koska.. no, ne on niin älyttömän kauniit.

Siellä on varmasti muitakin jotka on olleet pitkään kotona lasten kanssa ja palanneet työelämään. Miltä teistä tuntuu nyt, tai kauanko teillä kesti sopeutuminen uuteen elämäntilanteeseen?

Asiasta viidenteen. Onpas tullut jo hurja määrä osallistujia arvontaan! Kivaa! Tervetuloa myös uusille lukijoille! Neljäsataa jo. Hurjaa! =)

Tulipas jaariteltua. Ihanaa ja rentoa lauantaita kaikille!
Oh, i babbled so long i just can´t do it again in another language. :D I basically just said that i´m now in a point where i like to go to work and really really appreciate the weekends and time off because of the work. The time that i get to spend with my kids feels extra super special now.

I bought us a new carpet because the old one is waiting to get washed (maybe in the summer). This yellow little shelf i brought home from work since it was headed to garbage. And i just had to get the new bird sheets from H&M. I think they are gorgeous.

I´m in a good spirit now. It´s super cold outside (-20) but i think we´ll head out there for a little while anyways. Have a happy saturday and enjoy the freetime! :)

6 kommenttia:

 1. ♥ täälläkin tehty HM-tilaus :) sieltä löytyy vaikka mitä kivaa! Teillä on tooooosi ihana koti. Toivon sulle kaikkea hyvää ja varmasti olet tehnyt sinulle sopivat ratkaisut ja sopeudut pian♥♥

  VastaaPoista
 2. Itsekin nautin hurjasti töissäkäynnistä. Ihana, mielekäs työ, lapsilla mitä mainion pieni päiväkoti, välillä arkenakin vapaata. Nyt 4 kk takana viiden kotiäitivuoden jälkeen. Aluksi huomasi, että lapsille oli ihan sama olinko töissä vai kotona, kunhan saivat viettää aikaa iskän kanssa. Nyt äitiäkin välillä aina ikävöidään ;) Nyt on hyvä näin <3

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana matto, pakko kysyä että mistä se on? Mulla on etsinnässä lastenhuoneeseen joku hauska matto :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! :)

  Rosa, matto on tilattu Ellokselta.

  VastaaPoista