10 tammikuuta, 2013

Kissa ja koti

Isla tykkää ihan hulluna meidän yläkerrassa asuvasta 13-vuotiaasta pojasta. Yhtenä päivänä neiti taiteili Samuelille kissan lahjaksi. Yläkerrassa on kaksi kissaa, joita me ollaan käyty kesäisin ilolla hoitamassa. 


Suloinen Krista Keltanen, joka kuvasi meidän kodin siihen Talo&Koti-lehteen, on myös lisännyt ihan uusia kuvia omaan blogiinsa. Tässä muutama sieltä lainattu kuva. Loputkin näet Kristan blogista, TÄÄLTÄ.

Kiitos hurjasti kaikille teille, jotka olette jättäneet iloisia viestejä koskien meidän kotia! Onhan se vähän jännää asettaa kotinsa tolleen näytille, mutta on kiva kuulla että jotkut ovat löytäneet siitä jotain inspiroivaakin. :)

Mikan vanha koulukaveri Sara, terkut on välitetty. ;)                                                      
Isla is crazy about our upstairs neighbors 13 year old boy Samuel. One day she made this cat for him. They have two cats there, the same we´ve been taking care of the last couple of summers with joy.

The wonderful and sweet photographer Krista Keltanen - who took the photos of our home for that magazine - has added some new pics in her blog. I borrowed these home pictures there. The rest you can see at her blog, HERE.

I want to thank everyone who have left happy comments of our home in here. It is pretty exciting (not necessarily in a good way) to show your home to everyone like that, but i´m happy to hear that some of you have had inspiration from those pics. You have been so kind. So thanks! :)

8 kommenttia:

 1. ihanat kuvat. Teidän kodissa on mahtavasti väriä, sitä ei joka kodista löydy. Krista ja Jonna kävivät meillä eilen. On todella jännittävää laittaa itsensä peliin, mutta toivon että lopputulos palkitsee. Ihana kisu.

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka suloinen kissa, toivottavasti saaja tykkäsi:)
  Teillä on muuten järjettömän ihana koti, ja siun blogiskin on kiva, jätteljuvlig<3
  Terveisin Henriikka

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä todella kaunis koti!!!

  VastaaPoista
 4. Teidän koti on niin pirteä! :) On varmaan jännää nähdä kotinsa toisen silmin!
  Ja ihana kisu :3

  VastaaPoista
 5. Juttu oli mahtava ja koti upea, tykkäsin niin että sitä juttua olen nyt lukenut ja plärännyt lehteä yhä uudelleen jo monta päivää. Voi miten ihana kissa <3

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta huomasin tuon lehtijutun. Täytyykin bongata koko lehti! Ihanan iloisen värikästä, kaunista ja kodikasta teillä näyttää olevan :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kissa! Ja kaunis, iloinen koti teillä. Bongasin kuvat Talo&Koti lehdessä.

  VastaaPoista
 8. Ihana juttu oli Talo&Koti-lehdessä. Harvoin ostan sisustuslehtiä, mutta tuo numero piti saada, kun siinä oli juttua monesta blogimaailmasta tutusta henkilöstä. Ihailen sun värien käyttöä.

  VastaaPoista