06 toukokuuta, 2012

Synttärit

Tästä taitaa tulla aika iso postaus, mutta se oli niin iso juttu meidän Isolle 5-vuotiaalle, että täytyihän nämä taltioida kunnolla (kotialbumissa aikamoinen läjä kuvia, joten oli vähän vaikeaa taas valita tänne kompakti setti). ;)

Juhlien alkamisen odotus oli melkoisen sietämätöntä pienelle (ai niin, isolle) sankarille.

Edit: Mekko on tehty Ottobre 3/2012 Little roses kaavalla. Tosin levensin helmaa hieman, laskokset on tehty ohjeesta poiketen ja pitsit on omaa sävellystä. 


Tein Islalle vielä hassun rusettipannan mekon kaveriksi, mutta se vaihtui kesken juhlien mummin tuomaan suloiseen kukkapantaan, joka oikeastaan sopikin mekkoon paljon paremmin. Tulihan tosta aika Minni hiiri. Ehkä sit Minnileikkeihin sopiva. :D


Isla kipitti vähän väliä ulos katsomaan milloin tulee ekat vieraat, sillä välin kun minä vielä viimeistelin paikkoja. Sitten näkyi ekat kaverit. Hyppy, ilon kiljaus ja juoksu vastaan. :)


Meidän ihana yläkerran naapuri halusi tehdä Islalle synttärikakun ja miten upea siitä tuli!! Meinasi silmät tippua päästä kun barbikakku rantautui juhlapöytään. En ois kyllä ite osannut tollasta ikinä tehdä. Ja ihan kuin barbikakku ei ois ollut tarpeeksi, niin saatiin vielä loistokkaan kaunis hedelmäkakkukin samasta osoitteesta. Oot niin ihana ja taitava R, kiitos!!!!!! 



Me leivottiin ja koristeltiin lasten kanssa edellisenä iltana jättipulla, joka päätettiin sitten arpoa kaikkien osallistujien kesken. Lykky osui toiselle Islan rakkaimmista ystävistä. 


Juhlat oli hurjan hauskat, kaikki sujui loistavasti, herkut maistui ja ihanat ystävät kruunasivat kaiken! Nyt ei tarviikaan taas ennen joulua ostaa yhtään mitään tälle prinsessalle, niin paljon kaikkea ihanaa kotiutui taas lasten huoneeseen.




Meillä oltiin niin kierroksilla ja pöhkönä kaikesta uudesta, että sankari nukahti vasta yhdentoista aikaan illalla (normaalisti kasin ja ysin välissä). Kyllä oltiinkin naatteja me vanhemmat juhlien jälkeen, mutta super kivaa oli! Kiitos rakkaat ystävät!!!


Pictures of Islas 5th birthday party. We had the best time!

Huomasin että joukkoon on tullut muutama uusi lukijakin! Kivaa! Tervetuloa uudet ystävät. :)

11 kommenttia:

  1. Onnea 5 v, ihanat kuvat!

    VastaaPoista
  2. Looks like a very happy time was had by all! Xxx

    VastaaPoista
  3. oi miten iloisia ja värikkäitä - raikkaita synttärikuvia!Onnea sinne :)

    VastaaPoista
  4. Onnea isolle-pienelle tytölle! Ihania kuvia!!! Ja mielettömän kaunis tuo mekko.

    VastaaPoista
  5. Kaunis päivänsankari ja mukavan näköiset juhlat! Paljon Onnea!

    VastaaPoista
  6. "....ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana!" Ihanat juhlat ja varmasti mieluisat sankarille!

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia ja millä kameralla kuvaat? Onnea myös meiltä! Laitoin sut nyt listoilleni myös..

    VastaaPoista
  8. ja ihania juttuja sun kaupassa..kukkarot erityisesti!

    VastaaPoista
  9. kewa: kiitos! :)

    faith76: Yes it was! :)

    peppi, norppastiina ja soma juttu: kiitti paljon!! =)

    perhonen: no hyvä sitten jos fiilis välittyi! :)

    riikan blogi: kiitos tosi paljon! kiva kuulla että tykkäät!! =) käytän sony a230 "halpisjärkkäri"runkoa, mutta mulla on siinä 50 millinen 1.4 f minoltan vanha objektiivi, mikä piirtää nättiä jälkeä. :)

    VastaaPoista
  10. Meidän 4-vuotias mekkotyttö sai synttärilahjaksi kymmeiltaan tämän mekon. Aivan ihastuttava ja kesäinen mekko, nousi heti lempparivaatteeksi ja onkin ollut harva se päivä päällä :)

    VastaaPoista