23 helmikuuta, 2012

Tossukoita

Tänään oli tossupäivä. Oon turhan kauan vitkutellut näiden kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks vaan? :)

Yhdet tossut menee ystävälle, paketissa olevat lähtee arvontani voittajalle (tiedän, hävettävän myöhään..) ja kolmas pari meni juuri myyntiin. Jos siis olet vailla 38/39 tossuja, löytyy kaupastani taas yksi pari sitä kokoa.
Today i made these three pairs. Two of them have been on my to-do list for a while now. One pair for my friend, the ones in the package are going to the winner of my giveaway (i know.. i am ashamed of how long it took!) and the third pair i just added to my store.

So if you are in need of cozy home slippers (eur) size 38/39 you´ll find this hearty pair in my shop. :)

7 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin kivat nää sun tossut! Itse meinasin ruveta neulomaan tossuja, kun edelliset meni jo kesällä puhki. Mukavaa sunnuntaita sinne tossulaan =o)

  VastaaPoista
 2. Arvonnassa voittamani tossut tulivat perille, kaunis kiitos! Olivat ihan just passelin kokoiset ja istuvat. Ja niiiin lämpimät. Yritin muuten lisätä facebook-sivullesi kuvaakin saamistani tossuista, mutta se ei onnistunut millään....

  VastaaPoista
 3. Hanna: Kiitos. :)

  Mervi: Kiva kuulla että tossut tulivat perille ja tykkäsit niistä!! Mä oon itte niin huono feisbuukin kanssa etten osaa arvata miksei kuvan laittaminen onnistunut, mutta kiitos kun laitoit tänne viestiä! =)

  VastaaPoista
 4. Nämä tossut ovat niin ihanan raikkaan värisiä!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Nyt on blogissani kuva saamistani tossuista.

  VastaaPoista