14 helmikuuta, 2012

Geolove

Geometriset kuviot milloin milläkin värityksellä tuntuu nyt olevan tosi kuumaa kamaa. Jopa mäkin oon alkanut niistä tykkäämään, eniten varmasti blogien geotulvan takia. En silti oo vielä ainakaan valmis ottaa mitään niin trendikästä meidän kotiin, mutta tähän kauppaan ihastuin. Jonkun niiden rintamerkeistä haluisin.It seems like geometric patterns are very in at the moment. Even i have started to like them, probably mostly because of the geo-flood that i´ve been exposed to through blogs. I´m still pretty sure i´m not trendy enough to take it to my home, but here is one shop i fell in love with. I would so like to have one of their brooches.

6 kommenttia:

 1. Mä oon ihan hulluna noihin geometrisiin juttuihin, vaikka välillä olenkin sitä mieltä että niitä on nähty jo liikaa. Aika kivat värit noissa mitä olit löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Mä olen taas pihalla! Olenhan mä noita nähnyt mutten ole tajunnut et ne on nyt in. :) Kuutiot ja rintakorut on ihania!

  VastaaPoista
 3. Tuon poron kelpuuttaisin itselleni ihan samantien.. Kivoja ovat, vaikka en miekään ole näihin geo juttuihin niin kovin hullaantunut :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja inspiraatioita! Noi palikat tuovat mieleeni suunnistusrastit! Oi voi ja se ihana nuoruus ja yla-aste aikaset pakolliset liikuntatunnit ja tuskaiset muistot suunnistamisesta. Voi sita riemua kun metsassa rampi (harhaili) ja sattui bongaamaan rastin ;) LOL!

  VastaaPoista
 5. Nuo maatuskat varsinkin ovat ihanat!

  VastaaPoista
 6. Voi, minä sorruin tuohon kauppaan jo ennen joulua! Ihan parhaat tavarat!

  VastaaPoista