29 helmikuuta, 2012

Niksun villikset

Minähän en ole mikään neulojamestari, mutta sukkia oon joka talvi tehnyt jo monen vuoden ajan. Parit sukat lapsille syksyllä valmistuikin, mutta meni niin nopsaan käyttöön etten edes ehtinyt kuvata. Nyt sain kuitenkin näistä näpsäistyä kuvat ennen kuin sujahtaa kenkien sisään. Mun käsiala neulojana ei oo kovin tasaista eikä hienoa, mutta se ei oikeastaan haittaa. Mun mielestä neuloksissa saa kädenjälki näkyäkin. Oon sitten tarkempi ompeluksissa. ;)

P.s. Ei sillä ettenkö todellakin ihailisi neulojamestareita, joiden kädenjälki on täydellisen sileää ja upeaa. Nyt nokka kohti kerhoa. Kivaa päivää ihanat lukijani! :)

I´m not a champ in knitting but i do get a couple pairs of socks done every winter. I did both my kids a pair in the fall but they went to use so fast i didn´t even get any pictures taken. But here´s a pair i finished today for Niksu. In knitting i don´t mind so much if it doesn´t look perfect (maybe because i couldn´t make it perfect anyways) - i take that back in sewing. ;)

Have a great day my lovely readers!

6 kommenttia:

 1. Somat on ja varmaankin hyvin "Niksumaiset"

  VastaaPoista
 2. Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja ihastuin tuotteisiisi, kuoseihin ja väreihin. Erityisesti pidin vessapaperirulla-eläimistä.

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat ja hauskasti "eriparia" :)

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä kädenjälki saa näkyä, kun on käsintehty! Minusta nuo sukat ovat oikein somat, hauska idea tosiaan tuo väritys.

  VastaaPoista
 5. I h a n a t sukat <3

  VastaaPoista
 6. Hauskat negatiivi-sukat :)

  VastaaPoista