30 tammikuuta, 2018

Vähän uusia juttuja ja työhuoneen esittely

Heippa!

Toi työhuoneen esittely nyt ehkä on hieman harhaanjohtava sikäli, että se tarina löytyy Instagramin puolelta insta stoorista. Siellä pälpätän ihan hölmönä ja esittelen vähän mun työhuonetta. Tarinat pysyvät esillä sen 24 tuntia, eli vielä huomiseen iltaan saakka se siellä on. :)

Kaikki saapuneet mustekynät on nyt päivitetty, samoin kuin ihanat Totoro- ja koiratarrat ja muutama kaunis uusi teippikin kaupasta löyty. Tänään kuvasin avainnauhat ja heti, kun saan ne kaikki kuvat käsiteltyä laitan ne myös kauppaan myyntiin.

Tein myös Islalle nätin pikku yllärin jonka olen kuvannut, mutta en vielä ehtinyt niitäkään kuvia käsittelemään, joten sieltä on tulossa kiva juttu myös pian.

Verkkokaupan päivitys on edelleen vaiheessa, mutta toivon saavani uuden pohjan torstaina auki, kun saan siihen vähän apuja.

Tässä kuitenkin viimeisimmät KAUPPAAN päivitetyt tuotteet.

Iloista loppuviikkoa!

P.s. Olen  tekemässä mini-ystävänpäivämallistoa ja kyselin Instassa ja Facebookissa (se kuva missä on kukkakimppu) vähän teidän mielipiteitä tuotteisiin liittyen. Kaikkien vastanneiden kesken arvon yhden noista valmistuvista tuotteista sitten jollekin kiitokseksi. Vain muutama vastaus on tullut (teksti ehkä liian pitkä eikä sitä jaksa kukaan lukea), joten voittomahiksetkin on superhyvät! :)Näitä oikeesti kuusi eri väriä, vaikka tässä näkyvillä vain neljä.Hello! As you can see i´ve been busy updating my shop again. All these pens etc. that have arrived actually some at the end of last year have been waiting for me to pick up the camera and get to it. So, these are all now available HERE.

If you are at Instagram and want to see few video clips where i introduce my work room go HERE. There at the stories you will find me rambling (in Finnish.. not that you´ll miss anything important :D ..) and showing my colorful little space. I think it´s available only 24 hours - until tomorrow evening.

Anyways, it´s time to go watch an episode of something good and then get some sleep.

Bye now and have a great week! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti