02 helmikuuta, 2018

Glitteriä ja Yksisarvisia - Arvontavinkkaus!

Heippa muruset!

Facebookin puolella ollaan lyöty hynttyyt yhteen mahtavan Ruffle Armyn - ja vielä oikeammin Glittershop.fin kanssa, jonka takana häärii tuosta ihanasta, taianomaisesta jättikuplatiimistä tuttu Päivyt. Ystävänpäivän Glittersettiin kuuluu neljä purkkia 100% biohajoavaa EKOglitteriä, jotka mahtuvat muutaman muun tärkeimmän meikin kanssa näihin söpöihin mini-meikkipusseihin.

Mene TÄNNE ja TÄNNE - Osallistu Ystävänpäivä-arvontaamme kummallakin sivustolla ja tuplaa mahdollisuutesi voittaa tämä iloinen setti, tai parhaassa tapauksessa molemmat! Kutsumalla ystäväsi mukaan, ovat voittomahdollisuutenne yhdessä tietysti vieläkin paremmat. :)
Näiden ihanuuksien lisäksi vielä pieni kauppapäivitys tähän perään, nimittäin nyt löytyy iiiihania kissateippejä vielä muutamia kappaleita, sekä hyvä valikoima avainnauhoja lapsille ja aikuisille kaupasta. 
Yritän nyt päivitellä huimaa tahtia kaikkea uutta kauppaan ja saada mahdollisimman paljon hommia paiskittua tässä kolmessa viikossa, sillä tämän kuun lopussa olen menossa isoon leikkaukseen, jonka jälkeen olen poissa pelissä 2-4 viikkoa. Tuona aikana tilauksia voi tehdä, mutta postitus seisoo hetken aikaa. Tästä tietenkin päivitän lisätietoja sitten kun tämä on ajankohtaista ja tiedän itsekin asiasta enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti