25 tammikuuta, 2018

Pastelliset avaimenperät

Heippa!

Ensinnäkin, kiitos kaikki te, jotka kirjoittelitte ajatuksianne edelliseen postaukseen! ♥ Kunhan saan tästä taas asiat rullaamaan, niin tsemppaan nyt todella kaiken some-sisällön kanssa, jotta ehtisin tänne päivittelemään enemmän kaikkea muutakin, kuin vaan näitä valmistuneita ja saapuneita tuotteita.

Muutama mainitsi, että olisi kiva kun olisi välillä kodistakin kuvia. Niitäkin voin tietysti tänne ottaa ja laittaa, itsestä vaan tuntuu, että koti on jäänyt aika rempsalleen tässä viime vuosina ja on aina niin tylsä ja sotkuinen ettei se ketään voi kiinnostaa, mutta toisaalta, ehkä se ei haittaa ettei joka blogissa ne nurkat ole viimeiset päälle siistit ja sisustetut..?

Tajusin myös tässä samalla kun olen nyt herätellyt itseäni taas eloon tuolta yrittäjyyden syövereistä, etten ole käynyt kenenkään blogissa varmaan puoleen vuoteen! Aikaa koneella ei ole tullut vietettyä muuten, kuin vain työasioissa ja sitten onkin tullut ruutumittari täyteen (paitsi puhelin ja insta).
Taidanpa ottaa tässä jonkun päivän ihan siihen, että istun teekupposen kanssa tässä pöytäkoneella ja selailen läpi omaa lukulistaa. Oon yhtä varmasti myös tippunut kärryiltä mitä tulee uusiin kivoihin blogeihin.

Mitkä on teidän suosikkeja? Saa vinkata lemppareita omasta listasta ja laittaa ihan omiakin blogeja mulle vinkiksi, niin käyn niitä katsomassa joku päivä. Olis kiva tutustua itselle uusiinkin inspiroiviin blogeihin! Genrellä ei muuten niinkään väliä, muutkin kuin kässäaiheiset kiinnostaa! :)

Mukavaa päivän jatkoa, vaikka ainakin täällä Helsingissä sataa ja on ihan ankeeta. Eilinen kaunis talvi lähti ja nopeesti. Nyyh.
Alla vähän väriterapiaa. Nämä valmistamani avaimenperät/ laukkukoristeet löytyvät nyt täältä.
Yesterday i stocked these pretty little pastelly key fobs / bag accessories to my web shop, HERE. I´m so bummed that the beautiful winter that finally arrived to Helsinki stayed for about three days and now it´s raining water, it´s dark again and slippery as hell. Can´t even express how much i miss the winters of my childhood and youth here in Helsinki. It´s all different now.

But, fortunately there´s always colors. Endless source of therapy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti