06 toukokuuta, 2015

Työhuoneella

Maanantaina muutin Mäkelänkatu 15 -osoitteeseen kimpsujen ja kampsujen kanssa ja joka päivä oon bussilla sinne jotain mukanani raahannut. Fiilis on erikoinen. Kiva ja jännittävä ja outo ja epätodellinen ja hyvä. Kummallista, mutta kivaa ja vaikeaa uskoa. Mulla ei ole siellä nettiä, joten verkossa roikkuminen on rajoittunut huomattavasti ja tulee keskityttyä töihin.

Kauppa on vielä melko raakile ja avajaiset saa vielä hetken odottaa ikkunateippejä ja sen sellaista. Omia tuotteitakin on vielä aika vähän, kun olen ollut viime aikoina kiireinen tilaustöiden kanssa, mikä on myös hyvä. Mutta ihanaa päästä vähän tällä viikolla tekemään jotain omaakin. :)

Huiveja on kasa leikattuna valmiiksi ja hameita myös. Täytyy katsoa mikä inspiroi huomenna eniten.

Työhuone-myymälä on auki arkisin joka päivä n. klo 10-16 joustavasti. Joustava tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että monesti voi kaupan ovi olla auki jo yhdeksältä ja pysyä avoinna vaikka kuuteen saakka, joskus taas joudun/päätän lähteä vaikka kolmelta ja sen jälkeen vaikka ovi olisi auki, ei kankaita leikata, mutta valmiita tuotteita toki myydään, jos Sanna on siellä verhoilemassa.

Jos olet tulossa kankaita ostamaan (muuta kuin paloja) voit myös varmistaa sähköpostitse olenko paikalla kyseisenä ajankohtana, tai vaikka sopia treffit etukäteen, jolloin tiedän olla ajoissa/viipyä pidempään. Ja verkkokaupasta voi tietysti ostaa aina. :)

P.s. Kuten yhdestä kuvasta näkyy, on loppuunmyytyä Mitsiä vielä kaupalla pari FQ-palaa (50 cm x 68 cm) jäljellä.


I took some pictures at my new work space/shop today. I started working there this Monday and have been dragging more of my stuff every day by bus when i go to work. Official opening will have to wait a while longer even though the door is open already. Little by little.. This all feels quite weird, fun, exciting, hard-to-believe - weird. But good. I have no internet there so my time online has diminished a lot. Which is maybe good too. ;)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kankaita! Tiedän minne poikkean seuraavalla kerralla kun sielläpäin liikun.:)

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin inspiroivalta paikalta. Täytyy laittaa osoite muistiin.

  VastaaPoista
 3. Oi mitä kuvia! Kiitos, kun laitat tälläisiä, missä näkyy eri kuosit vierekkäin, kun eräät käy jatkuvasti miettimässä, mitä kangasta ostaisi, kun ei osaa päättää ;) Mitsi olikin suosikkeja, harmi, että se on loppu. Onko nämä kuosit yleensä kertatilausluontoisia vai pystyykö/tilaatko lisäpakkoja vai ihan uusia kuoseja tai värejä sitten seuraavaksi?

  VastaaPoista
 4. Oi, miten somalta näyttää! Ja kankaat <3 Täytyy yrittää joskus osua Helsinkiin sellaiseen aikaan, että pääsisi piipahtamaan työhuoneellasi.

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi kauniin ja inspiroivan näköistä! Karkkia silmille!

  VastaaPoista