13 toukokuuta, 2015

nani IRO - pieni erä nyt saatavilla!

Sain käsiini pienen erän upeita nani IRO -kankaita ja halusin tehdä niistä jotain myös myyntiin, joten puuhastelin tämän pienen kokoelman parissa tovin - ja nyt uniikit pussukat löytyvät KAUPASTA!
Livenä näitäkin pääsee katselemaan työhuoneelleni Mäkelänkatu 15, Helsinki.

Lähden huomenna Tallinnaan yhdistetylle työ- ja virkistysreissulle ja sen vuoksi suljen nettiyhteyden myös pariksi päiväksi. Tilauksia voi tehdä normaalisti, mutta työhuoneelta ei voi käydä ostamassa kankaita ja kaikki postitukset uusiin tilauksiin siirtyvät ensi viikolle. Kaikki sisällä olevat tilaukset on postitettu, eikä tauko koske niitä. :)

Jos nani IROn kankaat ovat sinulle uusi tuttavuus, voit mennä lukemaan lisää tietoa näistä upeista taidekankaista verkkokaupastani, klikkaa vaan tuote auki, niin teksti aukeaa myös. Valitettavasti näitä japanilaisia design kankaita ei myydä tällä hetkellä Suomessa missään.A small unique and special set of nani IRO -pouches is now available at MY SHOP! I will be out of reach for two days starting tomorrow when i head to Tallinn for a combined business and relaxing trip. You can read more about nani IRO fabrics at my shop. Just click one of these products open and the text will appear. :)

6 kommenttia:

 1. Kivasti olet yhdistänyt NovaMelina-lapun tuohon lenksukkaan:)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Saanko udella miten kauppasi on lähtenyt käyntiin? Oletko ollut tyytyväinen myyntiin? :) Pitkään olen ollut lukijasi ja toivon menestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Vaihtelevaa on ollut myynti. Olin kyllä varautunutkin siihen, että ensimmäinen vuosi voi mennä miten tahansa. Ilman blogitunnettuutta ja pitkää käsityötaustaa ei välttämättä olisi ollut myyntiä juuri yhtään, että sikäli voin olla ihan tyytyväinen. Tietysti jännittää ja vähän meinaa huolettaakin, että miten tästä tulen elannon saamaan pitemmälläkään tähtäimellä, mutta täytyy nyt vaan yrittää onnistua siinä! :)

   Poista